Haluaisitko vaihtaa osakkeesi vai etsitkö mahdollisesti käytettyjä työntökärryjä? Kurkkaa Golfpisteen pörssin tarjontaan.
Ajankohtaista |
23.11.2017

Kentät hiljalleen talviasentoon – Golfpisteen pörssi ei lepää koskaan

Suositussa kauppapaikassa on vilkasta marraskuussakin.

Golfpisteen pörssissä on tällä hetkellä 76 ilmoitusta osakkeita-sektorilla, näistä viidessä ollaan kiinnostuneita ostamaan osakkeita ja yhdessä ollaan valmiita vaihtokauppoihin, kaikki muut ovat myynti-ilmoituksia.

Ostopuolella eräällä henkilöllä on kiikarissa Keimolan C-/D-osake tai Talman A-osake, toisessa ilmoituksessa halutaan ostaa 1–2 osaketta pääkaupunkiseudulta ja kolmannessa pyydetään tarjousta Kytäjän osakkeesta. 19.11. jätetyssä ilmoituksessa ”etsitään kenttiä Etelä-Suomesta” ja 15.11. on ilmaistu kiinnostusta myös Talman 1–2 B-osaketta tai yhtä A-osaketta kohtaan.

Myyntipuolella selvästi suurin osa osakkeista on Uudellamaalla sijaitseville kentille. Listalta löytyy Tuusulaa, Suur-Helsingin Golfia, Nurmijärveä, Hirvihaaraa, Keimolaa, Kytäjää, Pickalaa, Peuramaata, Masteria, Nevasta, Vuosaarta, Hirsalaa, St. Laurencea ja Sarfvikiä.

Muun Suomen kenttien osakkeista tarjolla on muun muassa Sankivaaraa, Harjattulaa, Vierumäkeä, Aulankoa, Virpiniemeä, Viipurin Golfia, Linna Golfia, Nokiaa, Kaakon Golfia, Kuusankoskea, Nivalaa, Raahea ja Paraista.

Hintahaitari on odotetun laaja. Kallein hintapyyntö on pörssin ainoasta Sarfvikin osakkeesta, 26500 euroa. Edullisimpia myydään yhdellä eurolla tai nimellisellä korvauksella. Yhdessä ilmoituksessa myyjä antaa Linna Golfin osakkeen ostajalle kaupan päälle Tawastin B-osakkeen. Isossa osassa ilmoituksia myyjä pyytää mahdollista ostajaehdokasta tarjoamaan osakkeestaan sopivaksi katsomansa ostohinnan.

Joukossa on myös pari myynti-ilmoitusta virolaisten kenttien osakkeista. Estonian Golf & Country Clubin osakkeesta pyydetään 7500 euroa, Niitväljan A-osakkeesta ollaan puolestaan valmiita luopumaan 500 euroa pienemmällä hinnalla.

Majoitus-sektorilla vuokralle tarjotaan loma-asuntoja lähellä Nizzaa, Hua Hinissä ja Ylläksellä. Yhdessä ilmoituksessa halutaan vuokrata asunto Torreviejasta maaliskuuksi.

Vaikka kausi on ohi, pörssistä löytyy myös muutama ilmoitus pelioikeudet-sektorilta. Kiinnostuksen kohteina on pelioikeudet Pirkkalasta, Masterista, Talmasta ja Tapiolasta. Suur-Helsingin Golfiin ja Talmaan on tarjolla pelioikeuksia kahdessa ilmoituksessa.

Pelilippuja on myynnissä ainakin Nordcenteriin, Keimolaan, Ruukkiin, Hiekkaharjuun, Rönnäsiin, St. Laurenceen ja Talmaan. Yhdessä ilmoituksessa myydään tai vaihdetaan pelilippuja useammalle kentälle. Ostopuolella halukkuutta on hankkia 1–2 lippua Vuosaareen.

Eniten ilmoituksia Golfpisteen pörssissä on välinepuolella ja skaala on laaja. Tarjolla on kaikkea mahdollista mailoista tekstiileihin ja bägeistä kärryihin. Yksittäisistä mailoista runsaimmin tällä hetkellä löytyy wedgejä ja draivereita.

Tutustu Golfpisteen pörssin ohjeisiin täältä.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.