23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpiste.com-sivusto on uudistunut

Uudistuneen Golfpiste.com:n koko sisältö on maksutonta kaikille käyttäjille. Osa sisällöistä ja palveluista edellyttää rekisteröitymistä Golfpiste.com:n käyttäjäksi.

Uudistunut Golfpiste.com on nyt avattu. Uuden sivuston rakenne ja toimintalogiikka muistuttaa läheisesti vanhaa, joten sivuston käyttäminen on helppoa ja selkeää.

Merkittävin muutos on se, että Golfpiste.com ja Golfliiton verkkosivusto Golf.fi toimivat nyt rinnakkaissivustoina toisiaan täydentäen. Sivustoilla on myös yhteinen hakupalvelu, jonka avulla tieto löytyy entistä paremmin ja useammasta tietolähteestä. Uusi hakupalvelu hakee sisältöjä myös Golflehden digilehdestä.

Golfpiste.com toimii tuttuun tapaan golfin massiivisena tietopankkina ja ajankohtaisena uutissivustona, jolta löytyy monipuolisesti palveluita golfin harrastajalle.

Sivustolta löydät mm. avun oman pelin kehittämiseen, oikeiden välineiden löytämiseen ja parhaiden golfmatkojen hakemiseen. Golfpisteen kenttäoppaasta löytyy kattava Suomen golfkenttien tietopaketti.

Käyttäjää palvelevat tuttuun tapaan myös suosittu keskustelupalsta Forum sekä verkon vilkkain golftuotteiden kauppapaikka Pörssi.

Golfpiste.com on avoin kaikille käyttäjille, mutta palveluun rekisteröityminen ja oman seurajäsenyyden vahvistaminen kannattaa. Yksillä tunnuksilla harrastaja saa käyttöönsä runsaasti lisäsisältöjä ja -palveluita.

Golfpiste.com-sivustolle jo aikaisemmin rekisteröityneiden käyttäjien on vaihdettava salasanansa täällä voidakseen käyttää uudistuneen sivuston rekisteröitymistä vaativia palveluita.

Käyttäjätasoja uudessa Golfpiste.com:ssa on kolme:

Peruskäyttäjä
…voi lukea Golfpiste.com:n ja Golf.fi:n sisältöä sekä käyttää palveluita, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä.

Rekisteröitynyt käyttäjä
…voi mm. jättää ilmoituksia pörssiin, osallistua keskusteluihin, kommentoida artikkeleita Golfpiste.com:ssa ja Golf.fi:ssä sekä lukea Golflehden ja Golf Digestin digitaalisia lisänumeroita.

Rekisteröitynyt ja kotiseuransa vahvistanut käyttäjä
…voi lisäksi lukea Golflehteä ja sen lisäsisältöjä digitaalisena kaikilla päätelaitteilla sekä käyttää Golflehden digitaalista lehtiarkistoa.
Huom! Seuravahvistusta ei toistaiseksi tarvita. Kaikkiin palveluihin ja sisältöihin voi tutustua pelkän rekisteröinnin kautta.

Golfpiste.com:n toimitus toivoo käyttäjiltä malttia ja kärsivällisyyttä, mikäli sivustolla ilmenee aluksi teknisiä häiriöitä. Lähes kahden vuosikymmenen aikana Golfpiste.com:iin on kertynyt massiivinen tietokanta, jonka siirtäminen uudelle alustalle voi aiheuttaa yllätyksiä myös julkaisun jälkeen. Mahdollisista teknisistä virheistä ja ongelmatilanteista voit ilmoittaa meille täällä

Julkistuksen jälkeen sivuston kehittäminen jatkuu katkeamattomana ja uusia palveluita julkaistaan lisää vielä kevään aikana.

Tervetuloa uudelle sivustolle!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)