16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

GameBook ja European Tour esittelivät uuden Ryder Cup -fanipelin

Suomalaisyhtiön vauhdikas vuosi toi nyt jatkosopimuksen ET:n kanssa.

Golf GameBook on jatkanut yhteistyötään European Tourin kanssa esittelemällä uudenlaisen Ryder Cup -fanipelin.  Elokuun alussa julkaistavissa haastepeleissä golfin ystävät pääsevät elämään uudelleen vuosien varrella koettuja Ryder Cup -hetkiä olemalla itse pelien keskipisteessä.

GameBookin käyttäjät voivat osallistua sovelluksen kautta haastepeleihin ja valita vastustajaksi joko USA:n tai Euroopan joukkueen pelaajia. Fanipeleissä pelaajat pääsevät haastamaan Ryder Cup -tähtiä reikäpeleissä, joissa ratkaisu saatiin aikaan vasta viimeisellä 18. reiällä. Golfarit ympäri maailman voivat oman pelikierroksensa aikana haastaa reikäpelissä ammattilaisten Ryder Cup -ottelussa tekemät tulokset.

“Vuosien varrella Ryder Cup on ollut fantastisten golfkohtaamisten näyttämö. Euroopan Tour ihastui ideaan haastepelistä, jossa nämä hetket voidaan elää uudelleen, ja fanit pääsevät samalla myös uppoutumaan reikäpelien tunnelmaan”, sanoi Euroopan Tourin markkinointijohtaja Tom Johnson.

GameBookin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Manerus on hyvillään jatkosopimuksen syntymisestä.

“Ryder Cup -fanipeli on hieno jatko Golf GameBookin ja European Tourin pitkäaikaiselle kumppanuudelle. Aiemmin yhdessä kehitetty fanipeli Your Race to Dubai oli jo välitön menestys. Haastepelejä European Tourin ammattilaisia vastaan pelattiin sovelluksemme kautta yli 500 000”, hän sanoi.

”Kehitämme jatkuvasti sovellusta, jotta voimme tarjota golfin ystäville ympäri maailmaa kiinnostavia pelimuotoja. Parhaiden Ryder Cup -hetkien uudelleen kokeminen ja legendaaristen Ryder Cup -pelaajien haastaminen on hieno esimerkki uudenlaisista haastepeleistä.”

Ryder Cup -fanipeleihin pääsee mukaan myös Suomen Golfliiton maksuttoman eBirdie-sovelluksen kautta.

GameBook on tehnyt aiemmin tänä vuonna yhteistyösopimukset myös Suomen ja Ruotsin golfliittojen kanssa. Heinäkuussa yhtiö ilmoitti värvänneensä Alex Norénin managerin Andreas Lagercranzin uudeksi neuvonantajakseen.

Näin Ryder Cup -fanipeli toimii:

1. GameBook-sovelluksen avulla pelaaja voi osallistua Ryder Cup -fanipeleihin. Pelaaja voi valita vastustajan joko USA:n tai Euroopan joukkueesta ja haastaa reikäpeliottelussa ammattilaisten pelaamat tulokset. Fanipelit on valittu Ryder Cup -kohtaamisten joukosta niin, että kaikkien pelien ratkaisu tapahtuu vasta 18. reiällä.

2. Kun pelaaja valitsee joukkueen, jonka puolesta hän pelaa, GameBookin sovellus luo pelin. Fanit voivat osallistua haastepeliin millä tahansa 18 reiän kentällä omalla tasoituksellaan pelaten. Kierroksen aikana pelaaja syöttää omat tuloksensa sovellukseen, joka kertoo kierroksen aikana haastepelin tilanteen ja lopputuloksen.

3. GameBook on ladattavissa App Storesta iOS-mobiililaitteille ja Google Playssa Android-puhelimille.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje