Staffan Tuomolin kuvaili valintaansa Sarfvikin toimitusjohtajaksi eräänlaiseksi toiveiden täyttymykseksi.
Kentät |
13.7.2017

Staffan Tuomolin siirtyy Sarfvikin toimitusjohtajaksi

Ruukki Golfissa nykyään työskentelevä Tuomolin kertoi saavansa käsiinsä timantin, jonka hiomista hän jatkaa meneillään olevan kauden jälkeen.

Golfsarfvik Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Staffan Tuomolinin. Hän korvaa Sarfvikissa vakanssia loppuvuodesta 2007 lähtien hoitaneen Rauno Pusan, joka jää marraskuussa eläkkeelle. Tuomolin ottaa samalla vastaan Sarfvik Golfklubi ry:n toiminnanjohtajan tehtävät.

Kirkkonummelaisyhtiö saa Tuomolinista kokeneen golfkenttäjohtajan. Sarfvik tulee olemaan 41-vuotiaalle kauppatieteen maisterille viides kenttäyhtiö, jonka palveluksessa hän on toiminut. Tällä hetkellä Tuomolin työskentelee Raaseporissa sijaitsevan JC Ruukkigolf Oy:n toimitusjohtajana.

”Sarfvik on arvostettu kenttä ja oman tiensä kulkija. Olen aina ihaillut heidän linjanvetoaan. On ollut rohkea ja onnistunut veto profiloitua Sarfvikin kaltaiseksi kenttäyhtiöksi”, Tuomolin sanoi.

Nyt tuli kuitenkin eteen sellainen tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.

”Kyseessä on kiinnostava paikka, ja olen iloinen, että tulin valituksi Rauno Pusan seuraajaksi”, hän toteaa ja mainitsee, että Sarfvikiin oli kymmeniä hakijoita.

Vuodesta 2016 Ruukki Golfissa toiminut Tuomolin jatkaa kentän palkkalistoilla normaaliin tapaan kauden loppuun. Tarkka aloitusajankohta Sarfvikissa on 1. marraskuuta, jollei muutoksia tule.

”Olen viihtynyt hyvin Ruukissa, ei ollut helppo ratkaisu lähteä täältä. Nyt tuli kuitenkin eteen sellainen tarjous, josta ei voinut kieltäytyä.”

Golfjohtajien henkilöyhdistyksen FGMA:n toimesta Vuoden golfjohtajaksi vuonna 2013 valittu Tuomolin ei vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, mitä uutta hän mahdollisesti tuo Sarfvikiin tullessaan.

”Se jää nähtäväksi. Varmasti jatkan pitkälti samaa hyväksi havaittua linjaa, mullistaviin uudistuksiin tuskin on tarvetta. Hierotaan timanttia ja mennään edelleen selkeällä linjalla. Minun on helppo jatkaa siellä tutuilla spekseillä. Raunon (Pusa) olen tuntenut 15 vuotta, ja tiedän, että hänen viitoittamallaan tiellä on hyvä edetä vastaisuudessakin.”

Yhtäältä Tuomolin myös tietää, että Ruukki Golfissa odottaa hänen seuraajaansa antoisa työympäristö.

”Kenttäyhtiö on hyvässä kunnossa ja melkein velaton. Sekä osakeyhtiö että yhdistys tekivät viime vuonna plussatuloksen. Ruukissa on hyvä fiilis ja tämä on kaikin puolin hyvä paikka.”

Ennen Ruukki Golfia Tuomolin työskenteli Kurk Golfin, Vuosaari Golfin ja Nordcenter Golf & Country Clubin toimitusjohtajana.

Golfsarfvik Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Simmelvuo iloitsi Tuomolinin saamisesta kenttäyhtiön palvelukseen.

”Toimitusjohtajan tehtävä Sarfvikissa kiinnosti laajaa ja pätevää hakijakuntaa. Staffan nousi hakijoista ykköseksi vahvalla kokemuksellaan yhdistettynä hänen rauhalliseen persoonaansa. Saamme Staffanista erinomaisen toimitusjohtajan viemään Sarfvikin 2020-luvulle hyvin hoidettuna ja arvostettuna yhteisönä”, Simmelvuo perusteli tuoretta valintaa Sarfvik Golfin nettisivuilla.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.