Maisemiltaan näyttävä Revontuli Golf sijaitsee Järvi-Suomen ytimessä, Iso-Virmaksen välittömässä läheisyydessä.
Kentät |
13.12.2017

Revontuli Golf houkuttelee pelaajia kovilla alennuksilla

Tarjousmalli on tuttu hiihtokeskusten kampanjoista.

Golfkenttäyhtiöt ja seurat ovat ryhtyneet miettimään yhä houkuttelevimpia keinoja uusien pelaajien rekrytoimiseksi kenttiensä käyttäjiksi.

Useimpien tehokeinona on raha, jonka voimaa on hyödynnetty etenkin viime vuosina tuntuvasti edullistuneissa green card -kursseissa sekä niihin yhdistetyissä starttipaketeissa.

Revontuli Golfissa on päätetty kuitenkin käydä ”suoraan asiaan”. Hankasalmella sijaitsevan kentän tavoitteena on myydä helmikuun loppuun mennessä vähintään 300 kappaletta uusia vuokrapelioikeuksia 295 eurolla/kpl.

”Olemme pohdiskelleet, mistä saisimme hieman lisää pelaajia kentällemme. Täällä Keski-Suomen maakunnassa on jonkin verran kenttätarjontaa, ja golfin harrastajista käydään kilpailua”, Revontuli Golf ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Kovanen sanoo.

Hankasalmelta katsoen lähimmät kentät löytyvät Jämsän Himokselta, Muuramesta, Jyväskylästä ja Laukaalta. Lieneekö 40 kilometrin päässä oleva Jyväskylä kampanjan tärkein yksittäinen kohdealue?

”Emme varsinaisesti ole suunnanneet kampanjaa yksittäisille alueille, mutta onhan isossa kaupungissa harrastajia ja myös niitäkin, jotka eivät vielä pelaa. Hankasalmelle ajelee Jyväskylästä noin puolessa tunnissa.”

Hänen mukaansa erilaisia ideoita pyöriteltiin yhdessä seuran ja kenttäyhtiön kanssa, kunnes päädyttiin vajaa viikko sitten lanseerattuun versioon.

”Näitä vastaavanlaisia tarjouksia on myös hiihtokeskuksilla. Esimerkiksi Hankasalmella sijaitseva Häkärinteet Oy käynnisti aiemmin syksyllä määrään perustuvan kausikorttikampanjansa.”

Hankasalmelaiskenttää on kutsuttu myös Keski-Suomen linksiksi.

Kovanen luottaa Revontuli Golfin kiinnostavuuteen.

”Meillä on kenttä yleensä hyvässä kunnossa, ja se on lyhyiden siirtymien vuoksi nopea pelata. Siten voi kompensoida ajomatkoihin vierähtänyttä aikaa.”

Tarjouksen voimaan astuminen edellyttää 300 uutta varattua pelioikeutta, mutta seuran puheenjohtaja sanoo, että määrän suhteen voidaan joustaakin.

”Ihan sadalla pelioikeusvarauksella tähän ei kannata lähteä. Uskon kuitenkin, että saamme tavoitemäärän kokoon. Kampanjassa on huomioitu myös kausipelioikeuden ostajan alle 18-vuotiaat lapset, joiden pelioikeus maksaa 50 euroa.”

Mikäli kampanjahintaa lähdetään soveltamaan ensi kaudella, kenttäyhtiö perii henkilöosakkailtaan samansuuruista vastiketta kuin kausipelioikeustarjouksessa. A-osakkeen yhtiövastike oli tänä vuonna 450 euroa ja vuokrapelioikeus 590 euroa. Junioreiden (vuokra)pelioikeusmaksu oli 150 euroa.

Revontuli Golf on jäsenmäärältään yksi Suomen suurimmista seuroista. 3000 jäsenestä valtaosa on kuitenkin etäjäseniä, jotka pelaavat muilla, enimmäkseen eteläsuomalaisilla kentillä.

Kommentit

Paikalla oli aiemmin upea mäntymetsä. Siihen olisi saanut hienon kentän Vierumäen tyyliin, mutta isäntiin iski ahneus – metsä parturoitiin ja nyt pelataan kenttää edestakaisin vierekkäisiä väyliä. Tylsää!!! Linksistä ei tietokaan.

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.