Linna Golfin viheriöt olivat sunnuntaina hyvässä kunnossa, mutta leikkaamattomina tavanomaista hitaampia.
Kentät |
13.5.2018

Linna Golf joustaa hinnoittelussaan: ”Otamme mallia maailmalta”

Toukokuussa kierroksen hinta Suomen suosituimpiin lukeutuvalla kentällä vaihtelee 36-80 euron välillä.

Linna Golf muuttaa alkavalla kaudella oleellisesti strategiaansa green fee -hintojen osalta.

Listahinnasta (100 euroa kaudella 2018) on alennuksia myönnetty erilaisin kampanjoin aiempinakin vuosina. Nyt Hämeenlinnan ylpeys lähtee joustavaan hinnoitteluun, joka pohjautuu päivään ja erityisesti kellonaikaan.

Toukokuussa hinnat vaihtelevat 40-80 euron välillä. Kesäkuun alussa keskimääräiset hinnat nousevat, myös 100 euron kierroksia on tarjolla suosituimpina ajankohtina.

Ennakkoon Golfboxissa kierroksensa maksavat saavat läpi kauden 10 prosentin alennuksen, joten toukokuussa lähinnä myöhäisiin iltapäivä –ja ilta-aikoihin tarjolla olevat huokeimmat kierrokset irtoavat jopa 36 euron hintaan.

Mark James (vas.) ja Ronan Rafferty osallistuivat kesäkuussa 2017 Linna Golfin isännöimään Senior Tourin kilpailuun.

”Kenttä on mainiossa kunnossa, talvi kohteli meitä huomattavasti paremmin, kuin ennätyksellisen vaikea vuosi 2017. Hinnoittelussa seuraamme nyt niitä maailmalla toimivia malleja, joista olemme rakentaneet tälle kaudelle omamme”, kertoo lauantaina avattavan Linna Golfin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo.

Linna Golf sijoittui tuoreimmassa Golflehden kenttärankingissa kolmanneksi. Golfpisteen lukijoiden keskuudessa tehdyssä kyselyssä se oli ykkönen, kun vastaajat listasivat kenttiä joilla he ovat vieraspelaajina kiertäneet.

Teksti: Teemu Tyry

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.