Loimijoki Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ypäjällä.
Kentät |
3.5.2012

Alkeiskurssi ja seuran jäsenyys 60 euroa

”Haluamme tehdä golfin aloittamisen mahdollisimman helpoksi”, Loimijoki Golfin head caddiemaster Hanna Karppinen sanoo. Totta vieköön, lajin aloittamisen ei pitäisi jäädä Ypäjällä ainakaan hinnasta kiinni. Loimijoki Golfin 60 euron aloituspaketti pitää sisällään seuran ohjaajien vetämän kaksipäiväisen alkeiskurssin, PGA pro Reijo Partasen 1,5 tunnin jatkokurssin sekä ns. passiivijäsenyyden seuraan. Passiivijäsen saa pelata viisi kertaa normaalilla pelimaksulla seuran kotikentällä. Kun aloittelijan taidot ovat karttuneet green card -suorituksen edellyttämälle tasolle, kortin voi suorittaa 20 euron maksua vastaan. Hyväksytyn suorituksen jälkeen pelaaja voi liittyä Loimijoki Golfin aktiivijäseneksi, jonka jälkeen hän saa myös virallisen tasoituskortin. Aktiivijäsenyys maksaa ensimmäisenä vuonna uudelta golfarilta 65 euroa. Tutoreista pelikavereita Hanna Karppisen mukaan kaikki aloittavat pelaajat otetaan Loimijoki Golfissa ilolla vastaan ja ”seurassa on hyvä henki aloittelijoiden suuntaan”. Alkeiskurssin käyneiden pelaamiskynnystä alentamaan seura on värvännyt jäsenistöstään kymmenkunta vapaaehtoista tutor-pelaajaa, joiden tehtävänä on lähteä tarvittaessa pelaamaan vasta-alkajan kanssa. ”Meillä ei jää kukaan ilman peliseuraa”, Karppinen julistaa. Kierroksen aikana tutorit opastavat aloittelijaa mm. pelirytmin, sääntöjen ja etiketin kanssa. ”Tämän toimintatavan tavoitteena on antaa aloittajille loppuelämän kestävä harrastus. Tehdä heistä pitkäaikaisia golfareita”, Karppinen sanoo. Paljon tulijoita Loimijoki Golf on markkinoinut edullista golfin aloittamista varsin näkyvästi etenkin kentän lähialueen lehdissä sekä internetissä. ”Ilmoittautumisia on tullut tosi kivasti. Seuraava uhka onkin, että kurssit täyttyvät, mutta jos näin käy, niitä buukataan lisää”, Hanna Karppinen sanoo. Vaikuttaa siis siltä, että Loimijoki Golf saa kampanjallaan paikattua jäsenpoistumaansa, jota tuli viime vuonna 76 henkilön verran. Janne Knuuti

Loimijoki Golf

Teksti: Golfpiste

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Hienoa, että jotkut seurat panostavat uusiin golfareihin ikään katsomatta. Tuollaisella paketilla uskaltaa eläkeläinenkin lähteä kurssille. Tutoreiden mukaanotto lisäplussaa, monessa seurassa puheenaiheena, mutta ei toteutettuna. Kannattaa muuten käydä Loimijokigolfin nettisivuilla, niihinkin on panostettu. Erityisesti caddiemastereiden päivän kommentit ovat hauskaa luettavaa. Tuollaista aktiivisuutta toivoisin omankin seurani sivuille.

Oma kommentti