TaylorMade adidas Golf tuo uudet ykköshittinsä messuille - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

TaylorMade adidas Golf tuo uudet ykköshittinsä messuille

TaylorMaden r1-draiveri on saanut markkinoilla hyvän vastaanoton. Kuva: TaylorMade adidas Golf

TaylorMade adidas Golf on golfmessujen uskollisimpia väline-esittelijöitä, kuten merkin kotimaan myynnistä vastaava Pekka Palotiekin.

TaylorMade adidas Golf tuo markkinoille paljon uutta tälle kaudelle, eikä aikaakaan, kun Palotie luettelee pitkän listan osastolta löytyviä houkutuksia: ”Vuoden 2013 lanseerauksia ovat draiverit R1 ja RBZ Stage 2, väyläpuu- ja Rescue-mallisto RBZ Stage 2 (tavallinen ja Tour) sekä raudoissa RocketBladez ja RocketBladez Tour”, hän sanoo. Samalla Palotie lupaa, että kaikkia uusia mailoja pääsee kokeilemaan messujen rangella.

Myös pallomallisto on kokenut uudistuksen. Kauppojen hyllyistä on löydettävissä nyt viisiosainen Lethal sekä kolmiosainen RBZ Urethane. Jälkimmäisessä on nimensä mukaisesti uretaanipinta eli sama kuin Tour-palloissa.

adizero-kengät yllättävät keveydellään. Kuva: TaylorMade adidas Golf

adizero-kengät yllättävät keveydellään. Kuva: TaylorMade adidas Golf

Edullisempaa vaihtoehtoa etsivälle TaylorMaden mallisto tarjoaa kaksiosaisen SuperDeep’in sekä Burner-peruspallon.

”Adidas-puolella kenkämallisto on uusittu ja suurin hitti on adizero-kengät. Niitäkin pääsee sovittamaan ja toteamaan kuinka kevyet jalkineet ne ovat”, Palotie sanoo.

Isolla markkinointikoneistolla toimiva TaylorMade adidas Golf on lanseerannut uudet tuotteensa näyttävästi maailmalla. Niiden myynti on sujunut Palotien mukaan hienosti ja menestys Tourilla on myös hyvää. TaylorMaden tallipelaajista viimeisimpänä voittoa juhli Dawie Van Der Walt. Eteläafrikkalainen oli paras viikko sitten ET:llä pelatussa Tshwane Openissa. Pro V1 ja Pro V1X uudistuivat jälleen

Acushnet on uudistanut Titleistin Pro V1 - ja Pro V1X -pallonsa. Kuva: Titleist

Acushnet on uudistanut Titleistin Pro V1 – ja Pro V1X -pallonsa. Kuva: Titleist

Acushnetillä ei ole Niken tavoin omaa osastoa messuilla. Titleistin ja FootJoyn uutuuksiin ei voi kuitenkaan olla törmäämättä GoExpo-tapahtumassa. Titleistin isoin lanseeraus on uudet ProV1- ja ProV1X-pallot, joiden ensimmäinen erä saapui Suomeen viime perjantaina. ”Mailapuolella uudistimme koko puumalliston 910-sarjasta 913-sarjaan. FootJoyn kengissä tuomme tämän kuun lopulla markkinoille M:Project-malliston”, Acushnetin myyntiedustaja Teemu Vinni sanoo.

”Muutenkin kenkämallisto on uudistunut rajusti tälle vuodelle, ja varsinkin piikittömiin kenkiin on tullut lisää tarjontaa.”

Useimpia FootJoyn malleja on myös saatavana BOA-systeemillä. Tämä tarkoittaa menetelmää, joka lukitsee kantapäässä jalan paremmin paikoilleen. Adams hybrideissä ykkönen PGA Tourilla

Mm. tähän Yes!in i4-Tech-malliston Callie-putteriin on mahdollista tutustua Oy Golf Expert Ab:n messuosastolla. Kuva: Yes!

Mm. tähän Yes!in i4-Tech-malliston Callie-putteriin on mahdollista tutustua Oy Golf Expert Ab:n messuosastolla. Kuva: Yes!

Tuotteiden läpimyynnistä on vielä aikaista sanoa, mutta Vinni kertoo mailojen custom fit -palvelun sisätiloissa kasvattaneen tänä vuonna suosiotaan selvästi. Acushnet paransi markkinaosuuttaan viime vuonna, ja hän uskoo tämän suuntauksen jatkuvan edelleen vuonna 2013.

GolfExpert aloitti Adams Golfin markkinoinnin Suomessa viime vuonna. Merkki sai hyvän vastaanoton heti ensimmäisenä vuotena. Hybridien ykkösaseman PGA Tourilla saavuttanut Adams on tuonut tämän kauden markkinoille uuden Super S -mallistonsa: ”Mallistoon kuuluvat draiverit, väyläpuut, hybridit ja hybridisetit – ja kaikki ovat tietysti myös messuilla nähtävissä”, sanoo Torbjörn Wiik Oy Golf Expert Ab:stä.

Myös Yes!-putterit kuuluvat nykyään Adams Golfin tuotevalikoimaan. Myös monen kiertuepelaajan käyttämät Yes!-putterit ovat tunnettuja C-uristaan; nämä antavat maksimaalisen pyörimisliikkeen pallolle heti osuman jälkeen. Tulevan kauden putteri-uutuus merkillä on i4-Tech.

Cobra Pumalla raikas ilme

Cobran AMP Cell -draiverit murtavat rohkeasti perinteisiä värivaihtoehtoja. Kuva: Cobra Puma Golf

Cobran AMP Cell -draiverit murtavat rohkeasti perinteisiä värivaihtoehtoja. Kuva: Cobra Puma Golf

Cobra esittelee ja testauttaa demorangella koko tuotevalikoimansa. Demorangella on mahdollisuus testata mailoja myös FlightScope-lyöntianalysaattorissa.

”Uutuuksiamme ovat mm. AMP Cell -tuoteperhe (draiveri, väyläpuu, hybridi ja raudat), Baffler T-Rail -hybridit ja väyläpuut sekä AMP Pro –raudat”, Cobra Puma Golfin myyntiedustaja Tuukka Mäkinen sanoo. Kaikki Puma Golfin kenkä-, tekstiili-, bägi- ja tarvikeuutuudet ovat myös esillä messuständillä. Mäkisen mukaan kauden 2013 uutuudet ovat herättäneet harrastajien keskuudessa suurta mielenkiintoa: ”Cobra ja Puma Golf on kulkenut melkoisessa myötätuulessa muutaman vuoden ajan. Uudet ja raikkaan näköiset tuotteet ovat nyt kovassa suosiossa.”

Adams Golf esittelee tuotevalikoimaansa viikonvaihteen GoExpo-tapahtumassa osastolla 7c49. Cobra Puma Golfin uutuuksiin voi tutustua osastolla 7a49.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje