Suomen suurin scramble pelattiin Pickalassa - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Suomen suurin scramble pelattiin Pickalassa

Kisatorilla riitti vilinää. Tankkauksesta huolehdittiin kuohuviini- ja jäätelötarjoilulla.

Golf Balancen ja Pickalan yhteinen ideariihi synnytti pari vuotta sitten ajatuksen Suomen suurimmasta golftapahtumasta. Viime kesänä Pickalan kolmella kentällä palloa löi samanaikaisesti 330 pelaajaa ja tänä lauantaina määrä paisui entisestään 350 osallistujaan.

Pari-scramblenä pelattu kisa oli jaettu tasoitusten mukaan eri kentille. Seasidella pelasivat korkeimmalla tasoituksen omaavat kilpailijat, Forestilla keskikasti ja Parkilla kovimman luokan pelurit.

Karavaani siirtymässä Forest-kentälle, jolla pelanneilla kilpailijoilla oli käytössään golfautot.

Karavaani siirtymässä Forest-kentälle, jolla pelanneilla kilpailijoilla oli käytössään golfautot.

Yhteislähtökilpailu käynnistyi kello 12.00 ja päivä huipentuu palkintojenjakoon ja illalliseen, jota säesti live-musiikilla golf pro ja takavuosien Idols-tähti Pete Seppälä.

”Olihan tämä kova rypistys, aika monta liikkuvaa osaa. Viimevuotisesta opittiin paljon, joten tänä vuonna järjestelyt sujuivat jo helpommin”, Toni Järvinen Golf Balancesta kertoo.

Janos

Janos ”Jätti” Uotilan pituuslyöntinäytöksessä pallo sai kyytiä.

Kilpailun tulospalvelun toteutti GameBook, ja kilpailijat pystyivät seuraamaan reaaliaikaisesti tuloksien kehittymistä. Kolmen viimeisen väylän osalta tulokset pidettiin piilossa, jotta jännitys säilyy loppuun saakka.

Muita kolmen kentän keskuksia Suomessa ei ole, mutta Golf Balance järjesti noin 250 hengen scramblet myös Kytäjällä ja St. Laurencessa, joissa molemmissa on 36 reikää.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje