Sedu Koskinen Lastenklinikoiden asialla - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Sedu Koskinen Lastenklinikoiden asialla

Sedu Koskinen tempaisee isosti Lastenklinikoiden puolesta, Markku Ignatius vastaa Talissa 23.5 järjestettävän kisan toiminnnoista.

Ravintola-alan guru Seppo ”Sedu” Koskinen on paitsi aktiviinen Lastenklinikoiden kummi, myös urheilumies, joka promotoi kahdesti Challenge Tourin kisan Suomessa( Lohja 2008, Linna Golf 2009), sekä toimi jalkapalloseura Hakan profiilinnoston keulamiehenä. Challenge Tourin kisan järjestämisen myötä Joonas Granberg ja moni muu ammattilaisemme saivat pelimahdollisuuksia CT:lle vuosina 2008-2009.

Koskisen aloitteesta Helsingissä järjestetään toukokuun lopullla Elämän Kevät-hyväntekeväisyyspäivä, jonka tavoitteena on kerätä 1-3 miljoonaa euroa Helsingin Lastenklinikan olosuhteiden parantamiseen ja pesämunaksi uudelle lastensairaalalle, jonka olisi tarkoitus valmistua vuonna 2017.

Kimmokkeen päivän järjestämiselle Sedu sai tutustuttuaan Lastenklinikalla syöpää sairastavaa Jonatan-poikaan ja tämän perheeseen.

”Resurssit Lastenklinikalla kaipaavat pikaista parantamista. Siellä tehdään valtavan hyvää työtä olosuhteissa, jotka eivät millään muotoa vastaa toiminnan tärkeyttä”, Sedu Koskinen määrittää.

Päivä käynnistyy Talissa pelattavalla kilpailulla. Iltapäivällä on ohjelmassa Finlandia-talolla seminaari ja illallinen. Puhujiksi ovat lupautuneet mm. Timo Soini, Juhani Tamminen, Anne Berner, Mato Valtonen, Antti Jokinen, Vesa-Matti Loiri sekä muutama yllätysnimi.

Illalla on ohjelmassa Hartwall-areenalla Sirkus-musikaali-konsertti. Esiintyjinä ovat mm. Elastinen ja Uniikki, Hevisaurus, Isac Elliot ja Ipinapa.

Yhteisvastuun nimissä

Sedu on jo saanut projektilleen vihreää valoa isoilta yrityksiltä.

”Kesko ja SOK ovat mukana, samoin Hartwall sekä Sinebrychoff. Pyrimme siihen, että tärkeiltä aloilta saisimme mukaan mahdollisiman monia yrityksiä yhteisvastuun nimissä”.

Lastenklinikan Kummit järjestää vuosittain kolme hyväntekeväisyyskisaa. Elämän Kevät-kilpailu tulee olemaan kuitenkni aivan omassa luokassaan.Mukaan otetaan noin 20 ryhmää, joissa kussakin on julkkkiksen lisäksi pelaamassa kolme maksavaa asiakasta. Hinta pelipaikka kohden on Suomen oloissa ennätyksellinen, 5000 euroa.

Ennätyksellinen hintaa golfkierroksesta , samalla suorituksella pääsee toki seminaariin sekä iltatapahtumaan.

Talin

Talin kentän kolmas tiiauspaikka ja viheriö. Lyömässä Minea Blomqvist-Kakko.

Pelipaikkojen lisäksi Koskisen ajatuksissa on myydä Taliin väyläkohtaisia yhteistyösopimuksia. Kisan tuotoksi tulee suunnitelman mukaan siis 150-200.000 euroa.

”Suomessa hyväntekeväisyyteen liittyvät tapahtumat ovat vielä tuore ja pieni asia isoon maailmaan verrattuna. Uskon, että Talin kisa tulee olemaan monella tavalla ikimuistoinen tapahtuma. Martti Ahtisaari ja Jari Kurri ovat varmasti mukana, muut nimet varmistuvat kevään edetessä”.

HGK:n toiminnanjohtajalla Markku Ignatiuksella on kokemusta Sedun kanssa yhteistyön tekemisestä vuodelta 2008, jolloin St.Laurence isännöi Challenge Tourin kisaa.

”HGK haluaa omalta osaltaan olla hyvän asian takana. Annamme luonnnollisesti kentän käyttöön veloituksetta ja teemme parhaamme, jotta se olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa”, Ignatius kertoi tiedotustilaisuudessa.

Teemu Tyry

Helsingin Golfklubi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje