Nordcenter esittelee osakasklubikonseptinsa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Nordcenter esittelee osakasklubikonseptinsa

Vuonna 2003 avattu Kytäjä on pysytellyt alusta alkaen Suomen golfkenttärankingin ykkösenä.

Vierumäki Golfin toimitusjohtaja <a href=Jan Ruoho esittelee urheilukeskuksen toimintaa osastolla 6d129." src="/wp-content/uploads/2013/03/10040111121834.jpg" width="460">

Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho esittelee urheilukeskuksen toimintaa osastolla 6d129.

Vierumäki houkuttelee golfin lisäksi monipuolisilla liikuntamahdollisuuksillaan. Se tarjoaa mm. palveluita aktiivisille liikkujille, jotka ovat kiinnostuneet luonnonläheisistä olosuhteista ja ammattimaisesta opetuksesta sekä ohjauksesta. Ravintolat, spa, virkistysallasosasto ja kolme uimarantaa, luontopolut järvimaisemissa, monipuoliset majoittumis- ja liikuntamahdollisuudet sekä Active Hours -tunnit, joissa voi tutustua eri lajeihin. Siinä Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruohon vinkkejä, mihin muuhun golfin ohella urheilukeskukseen saapuneen kannattaa tutustua.

Vierumäen osastolta voi bongata golfkursseihin tai Naisten Sporttiviikkoon liittyviä tarjouksia. Jälkimmäinen on viisi päivää kestävä aktiivinen lomaviikko täysihoidolla. Tähän on messujen ajan luvassa 20 prosentin alennus. Aloittelijan (maanantai-torstai) 399 euroa maksavan golfkurssin lisäksi osallistujalle on luvassa Golf Digestin vuosikerta ja 10-kortti Vierumäen par-3-kentälle. ”Tarjoamme sopivaan hintaan myös majoituspaketteja, tenniskursseja sekä golfkoulumme järjestämiä pelimatkoja. Osastollamme voi osallistua arvontoihin, jossa on palkintoina mm. Vierumäen pelipaketteja.”

Golfopettajista Vierumäen osastolla ovat paikalla Henri Salonen ja Tommi Stude. Heiltä voi kysellä esimerkiksi kiitosta keränneen TrackMan-golftutkajärjestelmän hienouksista. Kyseinen laite on Vierumäellä valmentajien käytössä ensi kauden kursseilla.

Puitteet paranevat entisestään

Vieraspelaajat voivat pelata jatkossa Norcenterissä vain maanantaisin.

Vieraspelaajat voivat pelata jatkossa Norcenterissä vain maanantaisin.

Nordcenter on herättänyt viime aikoina huomiota sulkemalla kenttänsä vieraspelaajilta kuutena päivänä viikossa. Kenttä tuokin osastollaan esille nykyistä osakasklubikonseptiaan.

”Tarjoamme messuosastollamme nykyisille ja tuleville osakkaille lasin kuohuvaa ja rentoutumispaikan lounge-henkisessä ympäristössä”, Nordcenter Golf & Country Clubin asiakaspalvelupäällikkö Mari Laine sanoo. ”Jokainen on tervetullut messuosastollemme kuulemaan lisää Nordcenterin osakasklubista: osakkuudesta/vuokrapelioikeudesta, osakkaiden eduista, perhekeskeisyydestä, Junior Performance Academysta, yritystapahtumista ja vieraspelaajien tutustumispäivästä.” Nordcenterin Junior Performance Academy valmennuskonseptin tarkoituksena on Laineen mukaan luoda edellytykset nuorten lupaavien pelaajien nostamiseen kansainväliseen menestykseen ja tällä tavoin kohentaa koko Suomen golfvalmennuksen tasoa ja kiinnostusta lajia kohtaan.

”Parannamme puitteitamme entuudestaan: ravintolan terassi uudistetaan kokonaisuudessaan ja valmennuksen apuna on Vierumäen tavoin käytössä uusin TrackMan-golftutkajärjestelmä”, Laine sanoo.

Tähtäimessä osakkaiden lisääntynyt tyytyväisyys Vieraspelaajat voivat jatkossa tulla maanantaisin tutustumaan Nordcdenterin kenttiin. Sadan euron greenfeellä voi halutessaan pelata koko päivän, hintaan sisältyy lounas. Uudeksi painopistealueekseen Nordcenter on ottanut myös yrityksille tarjottavat palvelut. Laine uskoo uuden osakasklubikonseptin herättävän mielenkiintoa golfpiireissä: ”Koska palvelemme entistä paremmin osakkaitamme ja kannustamme perhepelaamista, uskomme osakkaiden tyytyväisyyden nousevan reippaasti.” ”Alkavalla kaudella junioritoimintamme jatkuu vahvana ja tavoitteena on olla Suomen johtava valmennusyhteisö. Pyrimme lisäksi kehittämään kilpailutoimintaamme entuudestaan. Erityisesti Fream-kenttäämme arvostetaan kilpakenttänä paljon, joten tarjoamme sitä kilpakäyttöön myös tulevaisuudessa.

Laine odottaa myös yritystapahtumien järjestämisen kasvavan Nordcenterissä uuden konseptin myötä. Verkostoitumista, kumppanuuksia ja ihmisten tapaamista

Kytäjä Golf on ollut edellisen kerran omalla osastollaan messuilla vuonna 2010: ”Messuosaston pystyttäminen on tiukka puristus, varsinkin kun se tehdään pienellä porukalla”, toiminnanjohtaja Sari Tani huikkaa kiireen keskeltä. Tani sanoo Kytäjän golfmessuille osallistumisen tärkeimmiksi syiksi verkostoitumisen ja ihmisten tapaamisen. Lisäksi se avaa mahdollisuuksia uusiin kumppanuuksiin: ”Tämä on lähtökohta. Aika ei ole nyt otollinen osakekaupoille, vaikka tietysti niitäkin olemme valmiita myymään.”

Kytäjä Golf tekee GoExpo-tapahtumassa yhteistyötä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Opiskelijat kyselevät messuvierailta mm. näiden mielipiteitä Kytäjästä, ja sitä, kuinka tuttuja Kytäjän kentät heille ovat. Kyselyyn osallistuneet ovat mukana arvonnassa, jossa on palkintona mm. greenfee-lippuja.

”Ja tietysti annamme kaikille naisille kansainvälisenä naistenpäivänä sydämellisen lahjan”, Tani muistaa mainita.

Kytäjä Golfin ensi kauden kohokohta elokuun alussa pelattava challenge Tourin kilpailu Finnish Challenge. Messuilla voi rekrytoitua vaikka kisan talkooporukkaan. Viime vuonna kilpailun järjestelyissä oli mukana 160 vapaaehtoista, mutta Tanin mukaan todellinen tarve olisi n. 200 talkoolaista.

”Kaikki vapaaehtoiset saavat tekstiilipaketin sekä ateriat työpäivien aikana, mutta kenties tärkeimpänä mahdollisuuden tasokkaan golfin seuraamiseen lähietäisyydeltä.” Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje