16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Helena ja Tuukka hurahtivat golfiin Talissa

Helena Ahti-Hallberg ratkaisi haasteottelun voiton. Taustalla vuoroaan odottaa Mikko Leppilampi.

Suomen vanhin golfseura Helsingin Golfklubi oli yhdessä Golfliiton organisaation kanssa kattanut maanantaina Talin harjoitusalueet ja pihan aloittelijoita houkuttavalla tavalla. Tarjolla oli infoa lajista ja sen aloittamisesta, mahdollisuuksia harjoitteluun oikeilla sekä muovisilla mailoilla.

Muutama kokeilija pääsi myös kentälle pelaamaan kentän kahta ensimmäistä reikää.

Näytösnumerona oli haasteottelu jossa naisten amatöörimaajoukkueen ”henkinen johtaja” Sanna Nuutinen sai parikseen Helena Ahti-Hallbergin, liikunnan ja viihteen monitoimimies Mikko Leppilampi Tuukka Haapaniemen.

Ottelu pelattiin kahden reiän mittaisena scramblena. Mielenkiintoiseksi pelin teki se, että Ahti-Hallberg ja Haapaniemi eivät olleet koskeneet oikeaan golfmailaan ennen ykkösen tiiauspaikkaa…

Aloittelija opetettiin käyttämään välttämättömiä apuvälineitä. Tasan 74 metriä lipulle, näkee Tuukka Haapaniemi Mikko Leppilammen kiikarista.

Aloittelija opetettiin käyttämään välttämättömiä apuvälineitä. Tasan 74 metriä lipulle, näkee Tuukka Haapaniemi Mikko Leppilammen kiikarista.

Mikko Leppilampi palaa golfille ja on toiminut pelin puolestapuhujana monissa yhteyksissä. Aito tunne ja innostus syttyivät koko ryhmään Leppilammen opastaessa Haapaniemeä.

Ensimmäisten hutien jälkeen peli lähti sujumaan, Haapaniemi syttyi liekkiin osuttuaan ( kolmannella yrittämällä) tiiauspaikalta kuin vanhalta tekijältä. Ahti –Hallbergille voiman säätely puteissa tuotti haasteita. Sitäkin juhlavampaa oli, kun hän ratkaisi ”uusintareiällä” mainiolla lirutuksellaan kisan voiton naisparille.

Molemmat aloittelijoista vakuuttivat palaavansa estradille. Tätä jouduttamaan he saivat järjestäjiltä mailasetit sekä osallistumisoikeuden HGK:n valmentajan Henrikki Tolosen peruskurssille.

HGK jatkaa Kansallisen Golfviikon aikana avoimilla ovilla.

”Koko kesän perjantaisin meillä on tarjolla KAIKILLE klo 17-20 rangella ”happy hours” tapahtuma. Tällöin mailat ja range-pallot ovat ilmaisia talon puolesta. Lisäksi ravintolassa on tätä toimintaa tukevia tarjouksia”, markkinoi toiminnanjohtaja Markku Ignatius.

<a href=Sanna Nuutinen palasi sunnuntaina Teksasista Suomeen. Tali tulee olemaan hänelle kauden aikana harjoittelun tukikohta." src="/wp-content/uploads/2014/06/14060310080705.jpg">

Sanna Nuutinen palasi sunnuntaina Teksasista Suomeen. Tali tulee olemaan hänelle kauden aikana harjoittelun tukikohta.

Lauantaina 7.6. Talin liikuntapuistossa järjestetään avointen ovien päivää, jossa golfin ohjatun rangeharjoittelun lisäksi pääsee tutustumaan tennikseen, sulkapalloon , squashiin, keilailuun sekä ohjattuun saliharjoitteluun. Lisätietoja, http://www.talinliikuntapuisto.fi/,http://www.helsingingolfklubi.fi/

Tapahtumia ympäri maan

Golfviikon aikana yli 80 kenttää järjestää ohjattua toimintaa lajissa ensiaskeleita ottaville. Samanaikaisesti vietettävä Golfravintolaviikon tavoite on tutustuttaa tarjontaan myös niitä, joiden askeleet eivät toistaiseksi ole suuntautuneet klubitaloille.

Golfviikkoa liiton puolesta koordinoiva Aarni Nordqvist on tehnyt valtavan työn tapahtumakokonaisuuden onnistumiseksi.

”Seurat ja kenttäyhteisöt ovat tarttuneet mahdollisuuteen hienosti. Toivon ja uskon, että tämänvuotiset kävijämäärät ja uusien pelaajien määrä ovat edellisvuotta suurempia”, Nordqvist povaa.

Teemu Tyry

www.golf.fi/golfviikko

Kansallinen golfviikko

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)