26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Golfpiste hakee osaavia tapahtumavetäjiä kesäkaudeksi

Toimenkuvaan kuuluu tapahtumien suunnittelu, järjestely ja toteutus golfkentillä. Resurssitarpeemme ajoittuu golfkauteen eli käytännössä touko–syyskuulle.

Työssä menestyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, ajokorttia, golfin tuntemusta ja mielellään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, esiintymiskykyä sekä iloista luonnetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä tilanteessa kuin tilanteessa.

Tarjoamme vaihtelevan, vauhdikkaan ja liikkuvan työn golfin parissa osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä sekä kilpailukykyisen palkan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.2.2014 mennessä sähköpostitse tapahtumistamme vastaavalle Henry Lahtoselle osoitteeseen henry.lahtonen@golfpiste.com

Suomen Golfpiste Oy on Suomen johtava golfalan toimija. Kustannamme Golfpiste.com verkkopalvelua, GolfLehteä ja Golfpiste.com Jäsenkorttia, lisäksi tuotamme noin 10 maanlaajuista tapahtumakiertuetta ja yli 100 tapahtumaa kauden aikana. Toteutamme myös golfkentille verkkopalveluita ja edustamme Golfbox -järjestelmää Suomessa. Palveluksessamme on vuoden aikana ajankohdasta riippuen 9–13 golfalan ammattilaista. Golfpiste on Otavamedia Oy:n tytäryhtiö ja toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje