Auli Ropo ykkönen Ladies Golf Tourin ensimmäisessä kisassa Kytäjällä - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Auli Ropo ykkönen Ladies Golf Tourin ensimmäisessä kisassa Kytäjällä

Auli Ropo, Sini-Päivi Aaltonen ja Anne Kokko muodostivat Ladies Golf Tourin Kytäjän avauskilpailun kärkikolmikon.

Kytäjän North West isännöi tänä kesänä Finnish Challenge –kilpailua ja Ladies Golf Tourin ensimmäisen osakilpailun pelaajat pääsivät testaamaan kentän, jota viritellään tuota Challenge Tourin kilpailua varten. Kytäjän Sari Tani valmisteli naispelaajia kilpailuun ja varoitti, että raffien annetaan nyt kasvaa. Tämä toi haasteen myös leideille.

Hyväkuntoisella kentällä tuloksen teko edellytti lyhyellä ruoholla pysymistä.

”Löin tänään palloa hyvin. Vain kahdella väylällä peli takkusi. Ja kun takaysillä puttikin alkoi kolista kupissa, niin päivästä jäi todella hyvä fiilis”, vakuutteli kisan voittanut Koski Golfin Auli Ropo.

Voiton myötä Auli varmisti paikkansa syksyllä jossain Euroopan huippukentällä pelattavaan finaaliin. Golfpisteen toimitusjohtaja Sami Markkanen ei halunnut vielä paljastaa loppukilpailun kohdetta.

”Voitte olla varmoja, että kyseessä on huippumatka, jossa oheisohjelman lisäksi myös taidot testataan”, vakuutti Markkanen.

Carola Hautamäki täräytti kahdeksannella väylällä lähimmäksi lippua. Pienestä jäi kiinni, ettei Hanna-Mari voittanut Audi A1 -autoa omakseen.

Carola Hautamäki täräytti kahdeksannella väylällä lähimmäksi lippua. Pienestä jäi kiinni, ettei Hanna-Mari voittanut Audi A1 -autoa omakseen.

Auli Ropo aloitti golfin vuonna 1992 ja on myös kilpaillut pääasiassa yritystapahtumissa. Ladies Golf Tour on yksi suosikeista, hän haki finaalipaikkaa myös viime vuonna 3-4 kertaa. Ja kun nyt tärppäsi, tasoituksella 10,9 pelaava Auli lupasi jättää seuraavat Ladies Golf Tourin osakilpailut väliin, että muillakin on mahdollisuus päästä tavoitelemaan finaalipaikkaa.

”Pelaan golfia pari kertaa viikossa ja nyt pitäisi harjoitella vähän enemmän. Tyttäreni pelaa FJT:llä ja aluetourilla, joten harjoitusvastustaja löytyy perhepiiristä”, totesi Auli Ropo.

Kilpailuun osallistui myös yhteistyökumppani Iskun kehitysjohtaja Elina Aalto.

Iskun kehitysjohtaja Elina Aalto lyö palloa valtavalla voimalla.

Iskun kehitysjohtaja Elina Aalto lyö palloa valtavalla voimalla.

”Tämä on hieno kilpailu. Olin mukana ensimmäistä kertaa ja osallistujien kiinnostus sekä kilpailua että meitä yhteistyökumppaneita kohtaan oli positiivinen yllätys. Hienosti järjestetty tapahtuma”, totesi Elina, joka pelaa tasoituksella 8,8. Isku tarjoaa finaalin voittajalle upean sohvaryhmän ja muutkin mitalistit voivat pistää olohuoneen kalustuksen uusiksi.

Jari Jokinen

Tulokset

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje