Abacus vahvasti Suomen markkinoille - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Tapahtumat

Abacus vahvasti Suomen markkinoille

Abacus on kiinnittänyt mallistossaan huomiota myös UV-säteilyyn. Kuva: Abacus Sportwear

Abacuksen messuosastolla on nähtävissä kevät-kesä 2013 – sekä syksy-talvi 2013 -mallistot eli koko tulevan vuoden kaksi eri mallistoa. Messuväki saa tutustua Abacus-asiantuntijoiden opastamina tuotteisiin, jotka tulevat myöhemmin myyntiin pro shoppeihin ja muihin kauppoihin.

”Kevät-kesä-mallisto on ylivoimaisesti tärkeämpi asia Suomen markkinoilla ja mallisto saapuu Suomessa myyntiin heti huhtikuun alussa”, sanoo Mika Henttonen Abacusta maahantuovasta Rotor Form Oy:stä.

Henttosen mielestä yksittäisiä uusia juttuja on vaikea poimia isosta valikoimasta johtuen. Hän kuitenkin nostaa esille väreiltään rohkeat tuotteet sekä uudet tekniset ominaisuudet: ”Abacus painottaa sadetuotteissaan yhtenä uutena juttuna vedenpitävyyden ja hengittävyyden lisäksi venyvyyttä.”

”Venyvyyskerroin kertoo kuinka paljon materiaali joustaa 15 Newtonin voimalla. Jos 25 cm:n kangaspala venyy tuplamittaan, on joustavuuskerroin 2,0. Esimerkiksi Abacus Barton -sadetakissa joustavuuskerroin on 2,64. Tämä antaa golfarille svingin yhteydessä suuren liikkuvuuden vapauden, kun kangas venyy liikkeen mukana eikä kiristä vastaan.”

Barton-sadetakkiin liittyy myös Abacuksen osastolla pidettävä kilpailu, johon Henttonen kehottaa messuvieraita tutustumaan.

Myös UV-säteily on vahvasti esillä uudessa Abacus-mallistossa. Auringon haittoihin ja ihosyövän riskiin suhtaudutaan vakavasti, kun golfarit viettävät usein pitkiäkin aikoja kovassa auringonpaahteessa ilman suojaa ja varjoa. Abacuksella on uusi mallisto yläosia ja muita asusteita, jotka suojaavat käyttäjää UV-säteiltä.

Abacuksen kevät-kesä 2013 -mallistot saapuvat kauppoihin huhtikuun alussa. Henttonen odottaa keväältä paljon, sillä Suomen jälleenmyyjäverkosto on kasvanut huomattavasti vuoden takaisesta tilanteesta: ”Abacus herättää kovaa kiinnostusta markkinoilla laadukkaiden ja toiminnallisten tuotteiden ansiosta. Voisikin todeta, että merkillä on hyvä draivi päällä paitsi maailmalla myös Suomessa.”

Merkin näkyvyyttä täydentävät Ryder Cupin virallinen lisenssi, European Tourin virallinen henkilökunnan ja vapaaehtoisten vaatetussopimus sekä Euroopan Solheim Cup -joukkueen vaatetus. Turnauspelaajista Abacus-tekstiilejä käyttävät mm. Richard S. Johnson, Catriona Matthew, Caroline Hedwall sekä ammattilaisuraansa aloitteleva Noora Tamminen. Abacus esittelee tuotteitaan GoExpo-tapahtumassa osastolla 7a69. Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)