Kuljetukset - Golfpiste.com

Kuljetukset

Viron golflomalle lähtiessäsi tarvitset myös maakuljetukset. Mahdollisuuksia on käytännössä kolme, oma auto, taksi tai bussi.

Oma auto mahdollistaa liikkumisen vapaasti. Auton saa kätevästi mukaan Tallinkin laivoille. Mukana tulee olla ajokortti, lisäksi suositellaan todistusta suomalaisesta liikennevakuutuksesta eli Green Cardia, pakollinen se ei kuitenkaan ole. Green Cardin saa veloituksetta omasta vakuutusyhtiöstä.

Lue lisää oman auton mukaan ottamisesta täältä: https://www.tallinksilja.fi/kulkuneuvot

Automatkailun ABC –artikkeli tarjoaa myös vinkkejä omalla autolla matkaamiseen: https://www.tallinksilja.fi/viron-helmet-automatkan-abc


Taksilla pääsee näppärästi erityisesti Tallinnan läheisyydessä oleville kentille eli Estonian Golf & Country Clubille, Golf X Raehen ja Niitvälja Golfiin. Tallink Takso tarjoaa kyydit kentälle ja takaisin isoille ja pienille porukoille, luotettavasti ja turvallisesti. Tallinkin Club One –jäsenenä saat vielä 5%:n alennuksen taksimatkan kilometrihinnasta. Muista näyttää Club One –kortti ennen maksamista.

Tallinnan lähistön kentille on tilattavissa Tallink Takso –kuljetukset seuraavaan hintaan:


Busseja on tarjolla eri kokoisten ryhmien tarpeisiin myös kätevästi ja luotettavasti Tallink Takson kautta.

Lisätietoa Tallin Takson palvelutarjonnasta ja hinnoista sekä varaukset löydät täältä: https://www.tallinktakso.ee/en/front-page

clubone