White Beach Golf

Pärnun maakunnan ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä, Kosti Kurosen suunnittelema White Beach Golf on saanut nimensä upeasta vakohiekkaisesta rannasta, joka sijaitsee kentän välittömässä läheisyydessä.

Melko tasaisessa maastossa etenevällä kentällä vesi on pelissä käytännössä jokaisella reiällä. Tilaa on kuitenkin onneksi runsaasti, joten pelaajan ei yleensä tarvitse pistäytyä pro shopissa kesken kierroksen pallovarastoa täydentämässä. Tunnelma tasaisella ja vesirikkaalla kentällä on ”Floridamainen”.

Kentän hoitotaso on erittäin hyvä, mikä takaa miellyttävän kokemuksen väylillä ja viheriöillä. White Beach ja Pärnu Bay muodostavat Pärnuun toisiaan hienosti täydentävän kaksikon ja houkuttelevat siten golfareita Pärnuun kauempaakin.

Huippumoderni, tuore golfklubi takaa viihtyvyyden ennen ja jälkeen kierroksen. Palkittu ravintola tarjoaa herkullista, eurooppalaistyyppisen keittiön anteja läpi golfkauden. Tilava 90-paikkainen terassi täydentää kierroksen jälkeisen juoma- ja ruokanautinnon esteettömin golfkenttänäkymin.

clubone