Niitväljä Golf - Golfpiste.com

Niitväljä Golf

Niitvälja kutsuu itseään Viron golfin kodiksi. Ja sellainen se hyvinkin voi olla, ainakin tunnelmaltaan Niitvälja on todella kodikas ja vieraanvarainen.

Pääkenttä on nimeltään Park, ja nimi kuvaa sitä hyvin. Kenttä on vaihteleva ja siten mielenkiintoinen pelata kerrasta toiseen. Kentän luonto on kaunis ja metsäalueet siistejä, joista pallo löytyy mukavasti. Vettä on melko paljon hilliten uhkarohkeiden pelaajien hyökkäyshaluja.

Kentän ”signature hole” on reikä 15, haastava par5-reikä, jossa on mahdollisuus sankaritekoihin, jos rohkeus riittää. Reiän viheriö on nimittäin saaressa ja veden uhka siten ilmeinen. Pelaajat ovat nimenneet saaren itkusaareksi.

Keskuksen harjoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Harjoituskenttänä palvelee Par20-kenttä, range on laaja ja sisältää runsaasti tähtäyskohteita, lisäksi lähipelialueet ovat poikkeuksellisen laajat ja palvelevat siten mm. Niitväljan runsasta kurssitoimintaa erinomaisesti.

Klubin miljöö on avara ja samalla kaikki toiminnot ovat kompaktisti lähellä. Upean klubitalon terassilta on mukava seurata viimeisen reiän tapahtumia. Klubin pukuhuonetilat mittavine suihku- ja saunatiloineen hakevat vertaansa.

clubone