18.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][34]
KilpailuaSuomalaista
vgh - Vuosaari Golf Helsinki

Vuosaari Golfin pelioikeustarjous

Pelaa pelioikeudella niin paljon kuin ehdit!

Vuosaari Golfin pelioikeus kaudelle 2019 nyt hintaan 950€ (rajoitettu erä). Pelioikeustarjous on voimassa toistaiseksi.

Varaukset osoitteeseen harri.mankki@vuosaarigolf.fi.

Vuosaari Golfin pelikausi on tunnetusti pitkä ja viheriöt hyvässä kunnossa. Kentälle on nopea tulla lähialueilta myös työpäivän jälkeen. Eikä omaa autoakaan välttämättä tarvitse hyvien joukkoliikennemahdollisuuksien vuoksi. Metrolla ja bussilla pääset lyhyen kävelymatkan päähän kentästä.

Oletko koskaan laskenut paljon käytät aikaa ja rahaa siirtymisiin golfkentälle ja takaisin? Valitsemalla lähelläsi olevan Vuosaaren kentän vakiokentäksesi, säästät aikaa ja teet pienen ympäristöteon saastuttamalla vähemmän. Aika on tunnetusti rahaa ja luonto kiittää. Tervetuloa pelaamaan rentoa golfia iloisten ihmisten pariin!


Pelioikeusvaraus on sitova. Ennakkovarausmaksu 200 euroa laskutetaan pelioikeusvarauksen yhteydessä, maksuaikaa on viikko. Pelioikeuden loppuosuuden (750 euroa) voi maksaa useammassa erässä (käytä aina laskun viitettä), kunhan pelioikeus on kokonaisuudessaan maksettu 31.8.2019 mennessä. Pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikuntaseteleillä ja muilla liikuntamaksuvälineillä (esim. Smartum-, Edenred- ja Tyky -kuntoseteleillä/saldokorteilla/mobiilimaksuilla sekä ePassilla ja Eazybreakilla).

 


Vuosaari Golf Helsinki. Lähellä sinua.