18.–26.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
vgh - Vuosaari Golf Helsinki

Vuosaari Golfin pelioikeus kaudelle 2021 hintaan 1050€


Vuosaari Golfin pelioikeus kaudelle 2021 hintaan 1050€


Varmista ensi kauden pelaaminen Vuosaari Golfissa. Kenttämme pelikausi on tunnetusti Suomen pisimpiä ja hyväkuntoisella kentällämme nautitaan golfista kauniissa maisemissa meren läheisyydessä yleensä varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Hiekkapitoisen maaperän ansiosta kenttämme kuivuu sateiden jälkeen nopeasti. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kentällemme pääsee myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Kentältämme voit vuokrata myös bägikaapin varuisteiden säilytystä varten, jolloin varusteiden kuljetus kentälle ei tuota päänvaivaa.

Sitovat pelioikeusvaraukset sähköpostilla: harri.mankki@vuosaarigolf.fi, varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Jos haluat maksaa kauden 2021 pelioikeuden osissa, varauksen yhteydessä maksetaan 300€ varausmaksu, joka tulee maksaa viikon sisällä varauksesta. Pelioikeuden loppuosan kerran kuukaudessa maksettavat korottomat suoritukset sovitaan toimiston kanssa erikseen.

Pelioikeuden maksuun käyvät liikuntasetelit eri muodoissaan.

Pelioikeuksia on rajallinen määrä.


Pelioikeusvaihtoehdot kaudelle 2021


Vaihtoehtoina on joko nimetty pelioikeus tai 25 pelilippua hintaan 1050 €

  1. NIMETTY PELIOIKEUS = Pelioikeus sisältää rajoittamattoman henkilökohtaisen pelioikeuden yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden vuokraaja saa NexGolf-ajanvaraustunnukset.
  2. PELILIPUT / SÄHKÖINEN SARJAKORTTI 25 kpl = Pelilippuja/sarjakorttia voi käyttää kuka tahansa ja ne voi halutessaan jakaa 9 reiän kierroksiksi. Käytettävä kauden 2021 aikana. Pelilippujen haltija saa NexGolf-ajanvaraustunnukset. Suosittelemme sähköistä sarjakorttia ensisijaisena vaihtoehtona.

Ajanvarausohjeisiimme pääset tutustumaan TÄSTÄ


Muuta huomioitavaa 


Bägikaapit

Bägikaappitunnellissamme on vuokrattavana bägikaappeja kaudelle 2021 hintaan 60€/kaappi. Bägikaappitunneli on avoinna klubitalon ollessa avoinna ja bägikaappiin tulee tuoda oma lukko. Lisätiedot ja varaukset: toimisto@vuosaarigolf.fi

Lyöntimatot

Vuosaari Golf Oy:n hallitus on päättänyt ottaa käyttöön kentällemme lyöntimatot maanantaista 23.11.2020 alkaen. Lyöntimattojen käyttö jatkuu talvikauden, arviolta helmi-maaliskuuhun 2021.

  • Lyöntimatoilta pelaaminen on pakollista kentän lyhyeksi leikatulla alueella
  • Tiipaikalla lyöntimattoa ei tarvitse käyttää, jos avauslyönti lyödään tiin päältä draiverilla
  • Semiraffissa sekä raffissa lyöntimattoa ei tarvitse käyttää
  • Lyöntimaton molemmilta puolilta voi lyödä

Lue lisää lyöntimatoilta pelaamisesta TÄSTÄ