23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista
vgh - Vuosaari Golf Helsinki

Kenttä on auki – Tervetuloa pelaamaan!

KENTTÄ  ON AUKI – TERVETULOA PELAAMAAN!

Caddiemaster palvelee  arkisin ja viikonloppuisin klo 8-18 (säävaraus). Mikäli aamulla on pakkasta, aamun varatut peliajat eivät siirry, vaan peliajat peruuntuvat kokonaan. Pakkasaamuina kentällä pelaaminen on sallittu vasta henkilökunnan annettua luvan.

>> AJANVARAUS JA PELIOHJEET

Vieraspelaajan green fee arkisin 45€ ja viikonloppuisin/pyhinä 49€. Osakkaan vieraan green fee arkisin ja viikonloppuisin/pyhinä 30€. Jäsenen tai vuokrapelioikeudellisen vieraan green fee arkisin 40€ ja viikonloppuisin/pyhinä 45€. Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi.

KENTTÄ  

Kenttä on talvehtinut hyvin eikä merkittäviä talvituhoja ole havaittavissa. Kentän lyhyeksi leikatulla alueella on voimassa siirtosääntö.

Bunkkerit eivät ole käytössä – niistä saa vapautua rangaistuksetta. Kentällä olevasta lumesta saa myös vapautua rangaistuksetta. Kentän vesivessat otetaan käyttöön 19.4.2019. Golfautot ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

Jatkamme viimevuotiseen tapaan vuoroviikoin vaihtuvaa aloituspaikkaa. Parillisina viikkoina lähdöt 10 tiiltä ja parittomina 1 tiiltä. 

RANGE

Vuosaari Golfin range on remontissa. Rangen lyöntikatoksesta löytyy viisi verkkolyöntipaikkaa, jotka ovat pelaajien käytössä omilla palloilla.

Klubitalon viereinen harjoitusviheriö on avattu 18.4.2019.

Rangen toisessa päässä oleva lähipeliharjoitusalue on avattu 23.4.2019.

RAVINTOLA LINKS         

Ravintola Links on avoinna seuraavasti:

8.4.2019 alkaen Ravintola Links palvelee arkisin ja viikonloppuisin klo 8.00 – 20.00. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11.00 – 15.30 ja viikonloppuisin klo 12.00 – 16.00.

ASIOITA, JOIHIN VOIMME KAIKKI VAIKUTTAA!

Oikominen kentällä: Kentällä on määrätyt reitit, joita pelaajien on noudatettava. Oikominen aiheuttaa vaaratilanteita ja etenkin näin kauden alkuvaiheessa polkuja, jotka näkyvät koko kauden.

Lyönti- ja putoamisjäljet: Jokainen pelaaja on vastuussa kentän kunnosta, joten huolehdithan omista jäljistäsi! Hiekkasiemenpusseja löytyy 1 /10 tiiltä.

Pihan pysäköintipaikat on varattu ravintolan asiakkaille, poislukien 2 sponsorille varattua paikkaa (Audi Quattro).

Peruuttamattomat teeajat. Peruttamatta jääneestä ajasta veloitamme normaalin green feen, mikäli pelaajalla ei ole esittää lääkärintodistusta asiasta.

Jätetään huolet muualle ja nautitaan pelaamisesta kentällä.

Tervetuloa avaamaan kausi 2019 Vuosaareen!

Harri Mankki
Toimitusjohtaja
Vuosaari Golf Oy
+358 50 46535 81

harri.mankki@vuosaarigolf.fi