20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
shg - Suur-Helsingin Golf

Suur-Helsingin Golf hakee caddiemasteria pelikaudelle 2020

Suur-Helsingin Golfilla (SHG) on kaksi luonnonkaunista 18-reikäistä golfkenttää pääkaupunkiseudulla Pohjois-Espoossa Luukissa ja Lakistossa.

Suur-Helsingin Golf hakee reipasta ja palvelualtista 18 vuotta täyttänyttä henkilöä golfkentän caddiemasterin ja ravintolan asiakaspalvelutehtäviin. Tulet huolehtimaan asiakkaistamme niin paikanpäällä kuin puhelimessakin.

Seutulinjalla 345 pääset bussilla Vihdintietä pitkin kätevästi molemmille kentillemme suoraan Elielinaukiolta Helsingin keskustasta.

Työsuhde on määräaikainen erikseen tarkemmin sovittavalle ajanjaksolle huhtikuusta lokakuulle. Töitä tehdään 7 päivänä viikossa, työvuoroja on 4-6/vko ja päivittäinen työaika on noin 6-8 tuntia työvuorosta riippuen. Työpisteinä ovat vaihtelevasti Lakiston ja Luukin klubitalot.

Toimenkuvan olennaisena osana ovat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät asiakaspalvelupisteessä ja puhelimitse, peliaikojen varaus, kassanhoito ja tilitykset, ravintolan perustehtävät, pro-shopin tuotteiden myynti sekä muut pelaamiseen ja kilpailutapahtumiin liittyvät vaihtelevat asiakaspalvelutehtävät.

Toivomme sinulta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä kiireisessäkin työrytmissä, joustavuutta ja aktiivista otetta työhön.

Työ edellyttää golfin tuntemusta ja pelikokemusta. Aikaisempi kokemus caddiemaster-työskentelystä ja NexGolf-ohjelman tuntemus on eduksi. Tietotekniikan perustaidot (Word, Excel) tulee hallita.

Lähetä viimeistään 29.1.2020 vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: mikko.salminen(at)shg.fi. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse: mikko.salminen (at) shg.fi tai 040 586 9335.