23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista
pgh - Peuramaa Golf

Pelioikeus loppukaudeksi 225 euroa – pelioikeuksia enää kaksi jäljellä!

Peuramaa Golfin pelioikeuksia myydään nyt loppukaudelle hintaan 225 euroa. Pelioikeuksia on tälle kaudelle jäljellä enää kaksi, joten toimi nopeasti! Pelioikeudella pelaat rajattoman määrän kierroksia kaikilla kentillämme (Vanha Peura, Porkkala, Pikku Peura) kauden 2019 aikana. Pelioikeuden maksamiseen voi käyttää liikuntaseteleitä ja muita liikuntamaksuvälineitä. Muistathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen eli voit maksaa omilla liikuntaseteleilläsi vain oman pelioikeutesi.

Pelioikeusvaraukset ja lisätiedot office@peuramaagolf.com. Mikäli et ole ollut Peuramaa Golfin jäsen tai pelioikeuspelaaja kaudella 2018, ole ystävällinen ja täytä pelioikeushakemus alla olevan linkin kautta, jotta saamme kaikki tarvittavat tiedot pelioikeuden kirjaamista varten.

LINKKI: PELIOIKEUSHAKEMUS

Pelioikeusvaraus on sitova. Pelioikeus laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä (maksuaikaa kaksi viikkoa). Pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikuntaseteleillä tai muita liikuntamaksuvälineitä käyttäen. Pelioikeuden voi maksaa joko laskulla tai suoraan caddiemasterin kassaan. Pelioikeuksia myydään niin kauan kuin niitä riittää.