23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista
pgh - Peuramaa Golf

Peuramaan pelioikeudet kausi 2019: aikuiset 590 euroa ja juniorit 295 euroa

Peuramaa Golfin pelioikeus kaudelle 2019 maksaa aikuisille 590 euroa ja junioreille (synt. v.1998 tai myöhemmin) 295 euroa. Junioripelioikeuden edellytyksenä on juniorijäsenyys (30€) Peuramaalla. Pelioikeudella pelaat rajattoman määrän kierroksia kaikilla kentillämme (Vanha Peura, Porkkala, Pikku Peura) kauden 2019 aikana. Voit hankkia pelioikeuden toimistomme kautta office@peuramaagolf.com. Pelioikeuden maksamiseen voi käyttää liikuntaseteleitä ja muita liikuntamaksuvälineitä. Muistathan, että liikuntaetu on henkilökohtainen eli voit maksaa omilla liikuntaseteleilläsi vain omaa pelioikeuttasi.

Pelioikeus Pikku Peuralle (par 3-kenttä) maksaa aikuisille 240 euroa ja junioreille (synt. v. 1998 tai myöhemmin) 120 euroa.

Peuramaan golfkausi on Suomen pisimpiä; rangella voi lyödä lähes läpi vuoden ja kenttämme avautuvat tyypillisesti aina ensimmäisten kenttien joukossa keväällä. Peuramaalla pelataan lähes aina marraskuun loppuun/joulukuun alkuun asti. Peuramaa Golfin griinejä on kehuttu Suomen parhaimmiksi, hinta-laatu suhde pelioikeudelle on taatusti kohdallaan!

Pelioikeusvaraukset ja lisätiedot office@peuramaagolf.com. Mikäli et ole ollut Peuramaa Golfin jäsen tai pelioikeuspelaaja kaudella 2018, ole ystävällinen ja täytä pelioikeushakemus alla olevan linkin kautta.

LINKKI: PELIOIKEUSHAKEMUS

Pelioikeusvaraus on sitova. Pelioikeus laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä (maksuaikaa kaksi viikkoa). Pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikuntaseteleillä tai muita liikuntamaksuvälineitä käyttäen. Pelioikeuksia myydään niin kauan kuin niitä riittää.