Seurauutiset - Golfpiste.com

25.1.–1.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][5]
KilpailuaSuomalaista
pbg - Porvoo Golf

Porvoo Golf 30-vuotisgaala kruunasi juhlavuoden.

Porvoo Golfin 30-vuotisgaalassa juhlittiin merkkivuotta

Lauantaina 4.12.2021 suuri joukko Porvoo golfilaisia kokoontui juhlimaan VPK:n talolle seuramme merkkivuoden päätöstä. Tilaisuus pidettiin juhlagaalan hengessä, ja illan tyylikkäinä juontajina toimivat seuramme ladykapteeni Anna Väkeväinen ja kapteeni Marcus Björkman.Ladykapteeni Anna Väkeväinen ja kapteeni Marcus Björkman toimivat illan juontajina.

Puheenjohtaja Jaana Tiura toivotti vieraat tervetulleeksi ja korosti juhlapuheessaan golfin merkitystä meitä kaikkia yhdistävänä lajina, yhdessä tekemisen merkitystä ja rohkeutta uudistaa ja uudistua. Näiden kolmen tekijän varaan Porvoo Golfin on hyvä rakentaa myös tulevaisuutta. Puheenjohtaja esitti suuret kiitoksensa seuran toiminnassa mukana olleille ja nostatti onnittelumaljan Porvoo Golfille.

Illan aikana palkittiin kaudella 2021 menestyneet kilpagolfarit ja myönnettiin erityiset kunniamaininnat muille tänä vuonna seuratoimintaan ansiokkaasti vaikuttaneille henkilöille.

Juhlaohjelmassa nähtiin myös imitaattoritaitelija Juha Laitisen show, ja loppuhuipennuksena nimitettiin neljä ansioitunutta henkilöä Hall of Fame -kunniagalleriaan. Tämä on kunnianosoitus seuran jäsenille, jotka ovat kuuluneet lajissaan ehdottomaan eliittiin ja olleet poikkeuksellisen merkityksellisiä urheilun ja seuran historiassa. Kunniagalleriaan nimitettiin Porvoo Golfin perustajista Tuula Kallio, seuratoiminnasta Aaro Heikkerö, seuran kilpamenestyksestä Sari Toivonen ja pitkäaikaisesta seuranäkyvyydestä Jaakko Uusimäki.

          

Kiitos kaikille mukana olleille, teitte illasta ikimuistoisen!

 

Helteisessä heinäkuussa kisattiin Porvoo Golf 30v. juhlakisa. Ohessa kuvia ja tunnelmia kilpailupäivästä videon muodossa!