21.4.2017

Lakesidessa greenfee alkaen 10 euroa!

Lakeside Golfissa käytetään joustavaa greenfeehinnoittelua tasoittamaan sesonginvaihteluja. Kentän varaustilanteesta, vuodenajasta, sääolosuhteista, hoitotoimenpiteistä tai muista vastaavista tekijöistä johtuen greenfeehinta vaihtelee jopa päivittäin ja on usein listahintaa edullisempi. Päivän hinta -käytäntö on pelaajan puolella eli pelaamisesta maksetaan olosuhteet huomioiden oikeudenmukainen hinta.

Viime kaudesta alkaen päivän hinta vaihtelee myös päivän sisällä. Kunkin ajankohdan greenfeehinta on nähtävissä ajanvarauksen käynnistyessä eli aina neljä vuorokautta etukäteen Golfboxin lähtöaikanäytössä ja kotisivuillamme kohdassa Pelaaminen – Lähtöajat.

Kehitämme joustavaa hinnoittelua koko ajan ja kaudelle 2017 tarjoamme joustoa vielä entistäkin enemmän, sillä edullisimmillaan greenfee laadukkaille kentillemme on vain 10 euroa! Hinta joustaa koko ajan, mutta koko kauden ajan greenfee on perjantai-iltaisin klo 17 jälkeen 10 euroa ja lauantai-iltapäivisin klo 15 jälkeen 20 euroa. Erityisen edullisten greenfeehinnoilla pyritään luonnollisesti kohdistamaan kysyntää kaikkein rauhallisimpiin ajankohtiin. Kauden mittaan myös ravintolassa on tarjolla samoille ajankohdille suunnattuja erikoistarjouksia.

Muistutamme vielä, että päivän hinta on aina tietylle ajankohdalle hinnoiteltu greenfeehinta. Mahdolliset koko kauden voimassa olevat alennukset ja muut edut lasketaan aina listahintaisesta greenfeestä 58 €.

Tervetuloa viihtymään Lakesidessa!

Teksti: LGV

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.