10.–17.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][3]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Kiitos kuluneesta kaudesta! Kausi 2019 pähkinänkuoressa

Kausi 2019 saatettiin päätökseensä ja kenttä asetettiin hyvin ansaitulle talvilevolle torstaina 21.11.2019. Emme avaa kenttää enää uudelleen tälle kaudelle, vaikka sääennusteet lupaavatkin lämpenevää. Kylmillä syyssäillä nurmipinta ei enää palaudu rasituksesta samalla tavalla kuin lämpimään aikaan, joten jokainen askel aiheuttaa painetta kentän kevätkunnolle. Antamalla kentän levätä rauhassa annamme paremmat edellytykset kentän avaamaan loistokunnossa taas keväällä.

Kausi 2019 pähkinänkuoressa

Kierrosmäärissä tehtiin kaikkien aikojen ennätys, noin 20 200 pelattua kierrosta (yksittäistä lähtöä). Kasvua viime kauteen – eli edelliseen ennätysvuoteen – tuli yli 8 %. Kaikista pelaajista yli puolet oli vieraspelaajia. Vaikka kierrosmäärä olikin ennätyksellisen suuri, se on edelleen melko maltillinen verrattuna joihinkin lähialueen muihin kenttiin, joissa pelataan jopa 30 000 kierrosta 18 reikää kohden. Peliaikoja on löytynyt pääsääntöisesti lyhyelläkin varausajalla eivätkä yritystapahtumat ole kuormittaneet ajanvarauskalenteria yhtä paljon kuin aiempina vuosina – vaikka toki joinain päivinä on ollut ison tapahtuman vuoksi vaikea saada juuri mieluisinta lähtöaikaa.

Kierrosmäärien lisäksi muutkin luvut näyttävät reilusti plussaa:

  • Hirsalassa kävi useampia eri pelaajia kuin aiemmin,
  • greenfee-myynti kasvoi yli 30 prosenttia,
  • jäsenmäärä kasvoi yli 10 prosenttia,
  • pelioikeuksia oli käytössä aiempia vuosia enemmän,
  • yritystapahtumien pelaajakohtainen keskihinta nousi aiemmasta,
  • isännöityjä kierroksia pelattiin viime vuotta enemmän ja
  • rangemyynti ja rangen kävijämäärä kasvoivat viime vuodesta valtavasti,

muutaman esimerkin mainitaksemme.

Kiitos kaikille teille, jotka olette käyneet pelaamassa Hirsalassa kaudella 2019! Suurin kiitos kuuluu omille osakkaillemme, pelioikeudenhaltijoillemme ja muille jäsenille, jotka olette käyneet ahkerasti pelaamassa, ja tuoneet mukananne myös kavereita. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa ensi vuoteen.

Varmista pelipaikkasi Hirsalaan kaudelle 2020 jo nyt:

Täyspelioikeus 800 € (hinta voimassa 31.12.2019 asti)

Senioripelioikeus 495 € (hinta voimassa 31.12.2019 asti)

Opiskelijan 9 reiän pelioikeus 330 €

Katso myös muut tuotteemme verkkokaupasta.