Seurauutiset - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Johtokunnan juhannustervehdys

Kausi on käynnistynyt Hirsalassa vilkkaasti huolimatta pitkään jatkuneesta talvesta, joka oli kentänhoidollisesti ennätysvaikea. Olin eilen Golfliiton Etelä-Suomen osaston kokouksessa, jossa todettiin, että joillakin Etelä-Suomen kentillä ei ole ollut näin vaikeaa talvea 28 vuoteen. Hirsalassa olemme kuitenkin saaneet nauttia olosuhteisiin nähden loistavista griineistä, ja väylätkin alkavat olla jo vihreitä.

Ravintolamme Vista Verde ja sen omistajayrittäjät Heli ja Teijo ovat omalta osaltaan luoneet kotoisaa tunnelmaa klubitaloon ja saaneet paljon positiivista palautetta kävijöiltä. Kiva ravintola ja hyvä ruoka tuntuvat täydentävän golfkokemusta.

Alkukesän tapahtumista voi mainita NICE-illan, Hirsalan 15-vuotisjuhlat sekä Saulin ja Minnin pitämän juniorileirin. Leirillä oli peräti 27 junioria, jotka toivat ihan uudenlaista vipinää klubitalolle ja harjoittelualueille. Kaikille avointen kuukausikilpailujen sarja jatkuu heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.7 rennolla pariscramblella. Kilpailussa jaetaan Golden Sun Golf -pisteitä sekä paljon muita palkintoja. Ja rohkeimmille on tarjolla Golf Maraton maanantaina 4.7. Tervetuloa mukaan tapahtumiin!

Johtokunnan puolesta haluan toivottaa kaikille mukavaa juhannusta ja hyviä pelejä kauniilla kentällämme. Nautitaan pelin lisäksi myös alkukesän vehreydestä ja luonnosta.

 

Terveisin Salla Puska

Hirsala Golf ry:n johtokunnan puheenjohtaja