2.–9.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[3][6]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Huippukentät Hirsala ja Viipuri yhteistyöhön!

Hirsala Golf ja Viipurin Golf tarjoavat kaudella 2021 eturyhmilleen loistomahdollisuuden vierailla toistensa kentillä. Hirsalan pelioikeutetut pääsevät Suomen kauneimmaksi kentäksi valitulle Etelä-Saimaan Golf -kentälle -40 % alennuksella ja puolestaan Viipuri Golf:n osakkaat pääsevät nauttimaan Hirsalan huippukuntoisesta kentästä vastaavalla -40 % alennuksella läpi kauden.

– On mahtavaa käynnistää yhteistyö Viipurin Golfin kanssa, ja sen myötä mahdollistaa niin pelioikeutetuillemme loistava kohde vierailla Lappeenrannassa kuin myös kutsua Viipuri Golf:n osakkaat viihtymään meille Hirsalan upeisiin puitteisiin, kertoo Hirsala Golf:n toimitusjohtaja Jussi Kuusela

Innostus yhteistyön käynnistymiselle on molemminpuolinen.

– Hirsalassa on hienot puitteet pelaamiseen ja viihtymiseen. Kentän vaihtelevat ja monimuotoiset väylät antavat sopivasti haastetta kaiken tasoisille pelaajille. Osakkaamme ovat varmasti tyytyväisiä tästä yhteistyöstä. Tervetuloa Hirsalan väki myös Saimaan rannalle upeisiin maisemiin, toivottaa Viipurin Golf:n toimitusjohtaja Kari Kalin

 Hirsala Golf on sopinut nyt yhteistyöstä Vuosaaren, Kullon ja Viipurin kanssa.

– Pelioikeutetuille pyrimme tälle kaudelle löytämään erinomaisia yhteistyökenttiä niin Uudeltamaalta kuin strategisesti sopivilta maantieteellisiltä alueilta ympäri eteläistä Suomea. Tulossa on vielä lisää yhteistyökenttiä niin pelioikeutetuillemme kuin Premium-ryhmillemme, valottaa Kuusela.

Hirsala Golf:n pelioikeuksia on myyty ennätysmäärä, ja pelioikeuksia on myynnissä vain rajoitettu määrä, jotta pelaajille voidaan tarjota erinomaiset mahdollisuudet peliaikojen saatavuuteen. Pelioikeuksien Early Bird -kampanja on voimassa vielä ystävänpäivään 14.2. saakka.