26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Hirsalassa Suomen parhaat griinit alkukaudesta 2023!

[caption id="attachment_14384" align="alignright" width="300"] Kuvaaja Joonas Kyllönen[/caption]

Pelaajien kenttäkokemuksia mittaavan Players1st:n kyselyiden pohjalta Hirsala Golfin viheriöt ovat olleet Suomen parhaat alkukaudesta 2023 - vieläpä poikkeuksellisen suurella marginaalilla.

Hirsalan griinit ovat keränneet vieraspelaajilta (otos erittäin suuri, yli 200 vastaajaa) peräti 90 pistettä (mikä oli myös viime kaudella Suomen korkein pistemäärä) kun seuraavaksi korkeimmat pisteet saanut kenttä keräsi 86 pistettä.

- Kentänhoitomme tekee töitä huikealla ammattitaidolla, ja tahtotilamme on tarjota pelaajille upeita kokemuksia. Se, että pallot vierivät viheriöillä niin kuin pitääkin, on monelle golffarille aivan avainroolissa pelikokemuksen suhteen, kertoo Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela

Huippuviheriöille jatkossa sarjakortilla?

Pelaajille on tulossa 1.6. alkava kampanja, jossa kesäkuun aikana henkilökohtaisen sarjakortin tai green fee -paketin hankkineet saavat mukaan ekstrana 90 min padel-vuoron hyödynnettäväksi kaudelle 2023. Lisäksi Hirsala Golf lahjoittaa jokaisesta kesäkuun aikana ostetusta sarjakortista 10 € WWF Suomen kautta Itämeren suojeluun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.