28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Hirsalan simulaattoreihin tutustumistarjous puoleen hintaan! Avoimet ovet lauantaina 9.12. - Beat the Pro -kisassa voit haastaa Roope Kakon!

Hirsalan klubitalon alakerrassa on upeat puitteet treenata rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä simulaattoreilla. Haluamme tarjota tutustumistarjouksen: ensimmäinen kerta puoleen hintaan alekoodillaALE50” Trackman- ja Flighscope simulaattoreihin.

Hirsala Golfin klubitalolle on rakennettu sisäharjoittelupaikka, joka kattaa markkinoiden tarkimman ja laadukkaimman Trackman 4-simulaattorin, FlightScope Mevo+ -simulaattorin, kaksi lyöntiharjoittelutilaa sekä kaksi harjoitusviheriötä.

  • TrackMan laitteella voi harjoitella, pelata virtuaalisesti eritasoisia kenttiä ympäri maailman ja pelata hauskoja erityylisiä taitopelejä.
  • FlightScope Mevo+ pro package on myös huipputasokas simulaattori, jonka käyttöliittymä toimii suomeksi, joten laite on erittäin helppokäyttöinen.

Tutustumistarjous oikeuttaa varamaan yhden pelikerran max.  2 h varaus. Käyttöaika on voimassa vuoden loppuun eli 31.12.2023 saakka.

Ajanvaraukset onnistuvat Trackmaniin täältä ja FlightScopeen täältä.

Tule tutustumaan ja ihastu paikkaan!

MR Golf Studio Hirsalan avoimet ovet lauantaina 9.12 klo 13-16

Tervetuloa tutustumaan talven harjoitus- ja pelimahdollisuuksiin.

Ohjelmassa mm.

+ Beat the Pro- Roope Kakko - Jokainen Roopen voittanut saa palkinnon!

+ Puttihaaste

+ Trackman ja flighscope lyöntianalysaattorien käyttö by Pro Harri Murtonen

Tervetuloa lauantaina 9.12. klo 13-16 Hirsalan klubitalon alakertaan tutustumaan sisäharjoittelutilojen avoimien ovien päivään!

Edit. Avoimien ovien päivä vaihtui ja uusi päivä on la 9.12.2023.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.