26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Hirsalan avoimet kuukausikilpailut huipentuvat finaaliscrambleen la 7.10. - ilmoittaudu mukaan!

Hirsalassa on kolmatta vuotta järjestetty kaikille avoimia kuukausikilpailuita jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna.

  • Kaudella 2023 kilpailut käynnistyivät toukokuussa erittäin tasaisella Pariscramblella, jonka voittivat hiuksen hienosti (yksi lyönti vähemmän kuin sijoille 2-4 päätyneillä pareilla) Mats Westergård ja Timo Hiltola.
  • Kesäkuun kilpailu pelattiin muista kisoista poiketen sunnuntaina (koska lauantaina valmistujaispäivä) ja tällöin pelimuotona oli Kolmen hengen scramble. Kolmikko Johannes Vähätalo, Aki Saarikivi ja Jani Mälkönen tuuletti kisan päätteeksi ykkössijaa hurjalla tuloksellaan (-16) - erona tässäkin kisassa vain yksi lyönti toiseksi sijoittuneisiin.
  • Heinäkuun kilpailu pelattiin yhteislähtönä ja ilta päättyi ravintola Vista Verden grilli-iltaan ja livemusiikkiin. Kauden toisen pariscramblen veivät nimiinsä Matias Isotalo ja Aku Savujärvi kelien vaihdellessa auringonpaisteesta rankkasateeseen.
  • Elokuun pelimuotona oli perinteiden mukaisesti Best Ball, jossa podiumille yltäneet parit pelasivat kaikki saman tuloksen ja erot ratkaistiin tasoituksilla, minkä myötä voittoa juhlivat Viljami Rapeli ja Vikke Lampen - kaksikko on myös Golden Sun Golf -rankingin kärjessä ennen finaaliscramblea.
  • Syyskuussa pelattiin rankassa sateessa kolmen hengen Texas Scramblea - kolmikko Tanja Kyhälä, Suvi Airola ja Matias Seppänen onnistui lopulta parhaiten selättämään kentän ja syksyiset sateet.

Kaikki osakilpailun kaudella 2023 voittaneet pelaajat saivat Inchcape Helsingin tarjoamien palkintojen lisäksi paikat finaaliscrambleen.

Finaaliscramble lauantaina 7.10.

Kauden huipentaa neljättä kertaa loppusyksystä pelattava SyysScramble eli pelimuotona on tuttuun tapaan pariscramble. Kilpailu pelataan la 7.10. yhteislähtönä klo 10 alkaen, ja ilmoittautuminen finaaliscrambleen on käynnissä ti 3.10. klo 12 saakka (huom! rajallinen määrä paikkoja), ja onnistuu Gamebookin kautta tästä tai lähettämällä sähköpostia caddiemasterille info(at)hirsalagolf.fi (Otsikko: FINAALISCRAMBLE 7.10., viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot).

Tapahtumassa on tarjolla erittäin paljon erikoiskilpailuita: Jokaisella par 3:lla on Lähimmäksi lippua -kisat, väylällä 10 pelataan Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä, Pisin draivi -kilpailut on erikseen miehille ja naisille sekä uutuutena Beat the Team Hirsala, jossa parit kisaavat lyöntipelissä Hirsalan edustuspelaaja Emilia Koskista (kuvassa) ja hänen pariaan vastaan. Finaaliscramblessa palkitaan ainakin 8 parhaiten sijoittunutta joukkuetta palkitaan finaalin arvoisesti kauden arvokkaimmilla palkinnoilla - pääpalkintona Sand Valleyn tarjoama Stay & Play 4 -paketti (arvo yli 500 €/hlö).

Finaaliscramblen osallistumismaksut ovat samat kuin aiemmissakin kisoissa (39 e / pelioikeutettu, 65 e / jäsen tai osakas, 79 e / vieraspelaajat) ja sisältää kilpailumaksun lisäksi Vista Verden herkullisen ruoan ja juoman (esim. olut) sekä osallistumismaksusta lahjoitetaan euro per kisaaja WWF Suomen kautta Itämeren suojelemiseksi.

Golden Sun Golf ranking 2023 voitosta kilpailee yhä 13 pelaajaa

Golden Sun Golf -rankingin kisa kärjessä on tasaisempaa kuin aiemmilla kausilla. Rankingin voittajalle on tarjolla Golden Sun Golfin tarjoama matka Portugaliin Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä ja lisäksi kaikkien kaudelle 2023 pisteitä keränneiden kesken arvotaan yksi vastaava matka (kerätyt pisteet vaikuttavat painotukseen). Edellisellä kaudella matkapalkinnon voittanut henkilö ei voi voittaa toista vuotta putkeen matkapalkintoa, mutta on mukana kisassa muiden palkintojen osalta.

Rankingin kärkipäässä on erittäin tasaista kun kärkeen nousivat Texas Scramblen päätteeksi Viljami Rapeli ja Vikke Lampen - molemmilla on 89 pistettä. Viidennen osakilpailun jälkeen piikkipaikalta kolmanneksi pudonnut Julian Keso hengittää kuitenkin kärkikaksikon niskaan vain 3 pistettä pienemmällä saldollaan (86 p) - Hirsalan Mestisten 2023 voittaja hakee nousua takaisin kärkeen ja kruunua upealle golf-vuodelleen.

Rapelin, Lampenin ja Keson lisäksi kymmenen muuta pelaajaa voi yltää vielä kokonaisrankingin ykköseksi. Finaalissa on jaossa 1,5 kertaiset pisteet, mikä lisää jännitystä entisestään.

Tervetuloa mukaan kauden huipentavaan Finaaliscrambleen!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.