[13][26]
hirg - Hirsala Golf

Hirsalan avoimessa joukkuescramblessa hurja tulostaso

Hirsalan avoimet kuukausikilpailut jatkuivat kesäkuun leppoisalla kolmen hengen Scramblella ja aurinkoinen sää helli kilpailijoita.

Voittoon ylsivät Johannes Vähätalo, Aki Saarikivi ja Jani Mälkönen - voittotulos oli komea 57 lyöntiä (netto). Voittajat palkitaan Inchcape Helsingin tarjoamalla ajopalkinnolla sekä lipuilla kauden hupennuksena olevaan finaaliscrambleen.

Toiseksi ylsivät Werner Forsblom, Max Stenholm ja Tim Haglund, jotka käyttivät kierrokseen 58 nettolyöntiä - heille palkintona on Viking Linen tarjoamat VIP-lahjakortit.

Kolmanneksi nousivat Viljami Rapeli, Vikke Lampen ja Waltteri Hopponen tuloksella 60 nettolyöntiä ja kolmikkoa odottaa Green Feet Kullo Golfiin tai Helsingin Golfklubille.

Neljänneksi sijoittui samalla tuloksella Team Hirsala 1. - Emilia Koskinen, Marja Hollo ja Jussi Kuusela ja heille palkintoina on golf-tuotepaketit.

Viides palkittava joukkue (61 nettolyöntiä) oli Heidi Vallealan, Julian Keson ja Jenna Koskisen tiimi - yhteispalkinnoksi he saavat 5 X 120 min sarjakortin hyödynnettäväksi Hirsalan ulkopadel-kentille kaudelle 2023.

Erikoiskilpailuiden osalta palkittavat ovat seuraavasti:

• Väylällä 9 on Miesten pisin draivi – voittajalle Karri Kauko (246 m) Green Fee Nordcenteriin
  • Väylällä 14 Lähimmäksi lippua -kisan voittajan Aarne Peltonen (0.19 m)  palkitsee Hartwall korillisella virvokkeita
  • Väylällä 15 on Naisten pisin draivi – voiton vei Auri Väljä ja hänet palkitaan Green Feellä Nordcenteriin
  • Väylällä 16  Beat the Pro -kisassa Hirsalan edustuspelaaja Casper Simbergin (lähemmäksi lippua) – pro:n voittaneille (on palkintona 90 min padel-vuoro Hirsalan ulkopadel-kentille kaudelle 2023

25 parhaiten sijoittununeessa joukkueessa pelaajat keräsivät itselleen Golden Sun Golf -rankingpisteitä - rankingin voittaja palkitaan All inclusive -matkalla Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä. Kolmanneksi sijoittuneet Vikke Lampen ja Viljami Rapeli sekä neljänneksi yltäneet Valleala ja Keso nousivat nelistään rankingin kärkeen.  Gamebookissa löytyy kokonaistilanne tästä.

Seuraava kuukausikilpailu pelataan lauantaina 1.7. - pelimuotona pariscramble. ilmoittautuminen pariscrambleen onnistuu Gamebookin kautta tästä tai lähettämällä sähköpostia caddiemasterille info@hirsalagolf.fi (Otsikko: PARISCRAMBLE 1.7., viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot).

Hirsala Golf kiittää kaikkia osallistujia ja onnittelee kisassa menestyneitä!