[11][17]
hirg - Hirsala Golf

Hirsalan avoimessa Best Ball -kilpailussa voitto huipputuloksella – monelle maistui myös Selänteen päänahka

Teemu Selänne puttaamassa väylällä 14

Hirsalan avoimet kuukausikilpailut jatkuivat Best Ball -pelimuodolla upeassa ja aurinkoisessa golf-säässä. Kilpailun voittivat Sami Räsänen ja Matias Soini, jotka pelasivat kentän upeasti nettotulokseen 62 (-11). Palkinnoksi mestarit saavat liput kauden huipentavaan FinaaliScrambleen sekä Inchcape Helsingin tarjoamat palkinnot:  menut ravintola Lily Leessä sekä Titleistin proV1-palloja.

Onnistuimme sopivasti ristiin, ja paikkasimme toisiamme – meni aika hyvin niin”, voittajakaksikko analysoi voittotulosta.

Kenttä oli totuttuun tapaan ihan super – täällä on maan parhaan griinit, mestarit fiilistelivät.

Toiseksi ylsivät kokeneet Hirsalan konkarit Jouko Toukonen ja Antero Lehtinen tuloksella 65 (-8) – duo palkitaan 100 € lahjakorteilla Serfinon ylellisiin palveluihin. Palkintopallin täydensivät Toni Pesonen ja Caspar Friberg (tulos 66, -7) – palkintoina green feet Nordcenteriin. Neljänneksi sijoittuivat Mikko Runtti ja Jere Peura, joita odottaa kertavuoro Hirsalan ulkopadel-kentille kaudelle 2022. Viidennelle sijalle yltäneet Marja Hollo ja Emilia Koskinen saavat puolestaan palkinnoiksi Hirsalan tuotepalkinnot.

Erikoiskilpailuiden osalta voittajat olivat:

• Miesten pisin draivi (väylä 9): Linus Väisänen – palkintona green fee Kullo Golfiin
  • Naisten pisin draivi (väylä 15): Emilia Koskinen – palkintona 100 € Chervon lahjakortti Hirsalan proshopiin
  • Lähimmäksi lippua (väylä 14) kilpailun tulokset odottavat vielä, sillä GameBookissa on teknisiä ongelmia ja tulosten pitäisi selvitä heti alkuviikosta!
  • GeoMetric Golf -parikilpailun voitti Mikko Mäkinen-Malmberg ja Jeanette Mäkinen-Malmberg – heille palkinnoksi on 8 hengen Geometric Golf -tapahtuma kaudelle 2022
  • Beat the Legend -kilpailussa kisaajat pelasivat henkilökohtaista kilpailua Teemu Selännettä (kuvassa) vastaan – Legendan päänahan (nettotulos 83) sai 44 kisaajaa ja palkinnoksi tästä Hirsalan tuotepaketin (griinimarkkeri, tiipussi ja elektrolyyttijauhe), jonka voi noutaa caddiemasterilta

Kilpailussa oli tuttuun tapaan jaossa myös Golden Sun Golf -rankingiin pisteitä. Rankingin kärjessä jatkaa aiemmissa kisoissa loistaneet Harri Suni ja Jori Räty, jotka Best Ball -kisassa sijoittuivat sijalle 16. Rankingin ykkönen palkitaan All Inclusive -matkalle Belekiin Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä ja lisäksi kaikkien kauden aikana pisteitä keränneiden kesken arvotaan toinen vastaava matka.

Hirsala Golf kiittää kaikkia osallistujia ja seuraavana avoimena kilpailuna on vuorossa sunnuntaina 4.9. pelattava leppoisa pariscramble, johon ilmoittautuminen GameBookissa on jo auennut. Ilmoittautua voi myös laittamalla sähköpostia caddiemasterille info@hirsalagolf.fi (Otsikko: PARISCRAMBLE 4.9. viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot).