Seurauutiset - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
hirg - Hirsala Golf

Golden Sun Golf -rankingin arvonnan voittaja yllättyi täysin – ryhmämatkalle mennyt jo yli puolet paikoista!

Hirsalassa kerättiin läpi kauden 2023 kuukauden avoimissa pari-/joukkuekilpailuissa Golden Sun Golf -ranking -pisteitä. Rankingin voittaja palkittiin matkalla Hirsalan ryhmämatkan yhteydessä eteläiseen Espanjaan. Voittajan lisäksi arvottiin vastaava matka kaikkien pisteitä kaudella 2023 keränneiden kesken. Arvonta suoritettiin Hirsala Golf ry:n syyskokouksen päätteeksi ja arpaonni suosi Rosa Ruotsalaista, jota onniteltiin puhelimessa.

Huh. Siis ihan mielettömän huikea paketti!!! Nyt kun vielä selvis mitä on voittanut – puhelimessa meni kaikki ohi. Ei jää kyl sanattomaksi ku tääl ollaan ihan riemusta soikeana. Ja ollaan todellakin tulossa!, viestitti onnellinen voittaja puhelun jälkeen.

Marbellan alueelle suuntauvan Hirsalan ryhmämatkan kiinnostunut on ollut suurta ja ensimmäiset varaukset tulivat todella nopeasti

– Tunti ryhmämatkauutisen julkaisun jälkeen oli jo seitsemän varausta tullut (toim. huom. palkintojen lisäksi), kertoi Golden Sun Golfin Mia Uusitalo

Varauksia on tullut hyvin ja paikkoja on jäljellä vielä nopeimmille!

Lue ryhmämatkasta lisää täältä, ja jos matka kiinnostaa, niin kannattaa olla pikaisesti yhteydessä Miaan: 02 845 7500 / 040-8415887 tai mia@goldensungolf.fi.

 

 

 

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.