[13][26]
hirg - Hirsala Golf

Aurinkoinen sää suosi jälleen pariscramblen kisaajia – Räty ja Suni jatkoivat dominointia

Hirsalan kuukauden ensimmäisen sunnuntain kilpailut jatkuivat aurinkoisessa säässä pariscramblellä, jossa mestaruus matkasi jälleen tutuille parille, sillä Jori Räty ja Harri Suni juhlivat kauden kolmannessa kilpailussa kolmatta voittoa (tulos -12). Mestarit itse olivat sitä mieltä, että tämän voiton eteen joutui tehdä eniten työtä:

Kenttä oli ihan *******n hyvässä kunnossa; Lyötiin vähän heikommin, mutta putattiin tajuttoman hyvin. Pari väylää ennen laskettiin, että tarvitaan huikea lopetus, jotta voidaan voittaa, ja birdie+eagle -päätös riitti siihen, kaksikko myhäili.

Voittajat saavat palkinnoksi Inchcape Helsingiltä ajoelämyksen. Toiseksi sijoittui Lassi Puhtila ja Tim Basili -kaksikko (-10), ja heidät palkitaan Helsingin Golfklubin Green Feellä. Samalla tuloksella -10 kolmanneksi ylsivät Juha Tillander ja Jouni Kaukonen, jotka johtivat kisaa vielä muutama väylä ennen loppua. Tillander ja Kaukonen saavat kolmossijasta Serfinon 100 € lahjakortit ylellisiin palveluihin. Aki Saarikivi ja Timo Vesala sijoittuivat neljänneksi (-9) ja heitä odottaa Green Feet Niitvälja Golfiin. Tomi Sydänmaa ja Riku Gröndahl puolestaan nappasivat viidennen sijan ja 90 min kertavuoron Hirsalan ulkopadel-kentille kaudelle 2022.

Erikoiskilpailuissa:

• lähimmäksi lippua (väylä 14) osui Antero Lehtinen 1,35 metrin päähän lipusta Hartwallin nimikkoväylällä – Lehtiselle palkinnoksi on korillinen Hartwallin virvokkeita virkistämään kesäpäiviä.
  • miesten pisin draivi -kilpailussa (väylä 15) pisimmälle osui Tuomas Linna – palkintona Chervon 100 € lahjakortti
  • naisten pisin draivi -kilpailussa (väylä 18) pisimmälle löi puolestaan Lilli Lehkosuo, jota odottaa Hirsalan Proshopista Calvin Kleinin pikee Hirsala Golf:n logolla
  • Beat the Pro -kilpailussa väylällä 8 Veeti Mähösen onnistui päihittämään yhdeksän kilpailijaa – palkintoina Hirsalan tuotepaketti

Golden Sun Golf -rankingin kärjessä Räty ja Suni vahvistivat asemiaan (molemmilla 75 p), ja tänään kolmanneksi yltäneet Kaukonen & Tillander nousivat Rädyn ja Sunin kovimmiksi haastajiksi (molemmilla 42 pistettä).

Hirsala Golf kiittää kaikkia osallistujia ja seuraavaksi vuorossa on sunnuntaina 7.8. pelattava Best Ball, johon ilmoittautuminen GameBookissa on jo auennut. Ilmoittautua voi myös laittamalla sähköpostia caddiemasterille info@hirsalagolf.fi (Otsikko: BEST BALL 3.7., viestiin mukaan pelaajien nimet, seurat, tasoitukset, sähköpostit ja puhelinnumerot).