26.10.–2.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][4]
KilpailuaSuomalaista
erg - Espoo Ringside Golf

Superpadel Ringside avoinna!

Kenttähinta
Maanantai – Perjantai
07-15      28 €
15-21      36 €
21-22      28 €

Lauantai – Sunnuntai
07-09      28 €
09-18      36 €
18-22      28 €

Vakiovuoro -10 %

Vuokramaila
4 € kerta

Pallotuubi
8 – 10 €

Kurssit ja opetukset
Superpadel Ringside kurssit löydät valmennukset sivulta

Mailojen vuokraus ja välinemyynti Espoo Ringside Golfin klubin aukioloaikojen mukaan.

Vakiovuoroja voi tiedustella asiakaspalvelu@superpadel.fi.

Mikäli olet peliseuraa vailla, voit liittyä Superpadel Ringsiden pelaajarinkiin WhatsApp -linkillä https://chat.whatsapp.com/GkAv2sUjCuvL8gAZsArDsj


Superpadel Ringside avattiin perjantaina 13.8.2021. Avajaistarjouksena padelvuorot ovat vain 20 € / h perjantaihin 20.8. saakka. Varauskalenteri on auki osoitteessa www.superpadel.fi/ringside.

Ringside Golf-caddiemasterilta saa vuokrata padelmailoja 4 € / vuoro ja ostaa padelpalloja 10 € / pallotuubi.

Tervetuloa tutustumaan ja pelaamaan!

Superpadel Ringsiden padelkenttien rakentamisen viimeinen vaihe, eli kenttärakenteiden pystytys käynnissä. Tämä tarkoittaa sitä, että kentät aukeavat ensi viikolla. Avajaistarjouksena padelvuorot ovat vain 20 € / h perjantaihin 20.8. saakka. Varauskalenteri aukeaa tänään osoitteessa www.superpadel.fi/ringside. Vuoroja pääsee varaamaan nyt lauantaista 14.8. eteenpäin. Alkuviikon ajat avataan heti, kun kentät saadaan valmiiksi. Linkki varauskalenteriin tulee myös Rinkun kotisivulle.

Voit jo nyt liittyä Superpadel Ringside WhatsApp-ryhmään, niin kuulut kentän aukeamisesta ensimmäisenä. WhatsApp-ryhmässä voit myös hakea peliseuraa ja järjestellä tasollesi sopivia pelejä. Pääset liittymään ryhmään klikkaamalla kännykällä linkkiä https://chat.whatsapp.com/GkAv2sUjCuvL8gAZsArDsj

Mailojen vuokraaminen ja välineiden ostaminen onnistuu Ringside Golfin caddiemasterilta klubin aukioloaikoina. Suihkujen ja saunat käyttö onnistuu pelien jälkeen. Ravintola Ringside Golfin herkut ja kylmät juotavat ovat tarjolla jälkipelien yhteydessä.

Pysy kuulolla, ensi viikolla Niipperissäkin pelataan padelia!