23.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][26]
KilpailuaSuomalaista
egs - Espoon Golfseura

Lasten golfkouluun ilmoittautuminen kesälle 2019 alkanut

Tänä kesänä Espoon Golfseuran kentällä järjestetään jälleen Lasten Golfkouluja. Kurssit on tarkoitettu 6- 13 -vuotiaille aloitteleville ja jonkin aikaa harrastaneille lapsille ja nuorille. Golfkoulussa harjoitellaan monipuolisesti golfin lajitaitoja ja vahvistetaan perusliikuntataitoja monipuolisten harjoitusten avulla. Tekniikkaharjoitusten lisäksi kouluissa painotetaan hauskaa yhdessäoloa ja hyvästä harrastuksesta innostumista. Viikkoon sisältyy myös peliä EGS:n kentällä. Golfkoulu antaa edellytykset greencardin suorittamiselle.

Päivät alkavat aamuisin klo 9 ja päättyvät klo 14. Golfkoulun hintaan sisältyy opetus, välineet, ruoka ja vakuutus kurssin ajaksi.

Aloittelevat golffarit voivat golfkoulujen jälkeen jatkaa harrastusta viikoittaisissa harjoituksissa, innostuksesta riippuen 1-2 kertaa viikossa. Pidempään pelanneet voivat puolestaan kehittää taitojaan 1-2 kertaa viikossa harjoittelevissa valmennusryhmissä.

11-15.6 järjestämme jo greencardin suorittaneille oman pelipainotteisen ohjelman. Tarkoituksena on syventää laji- ja peliosaamista.

Golfkouluihin mahtuu 30 osallistujaa/viikko. Ilmoittautuminen on auki Akatemian varauskalenterissa.Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perheen kesäsuunnitelmat muuttuvat, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta vapautuva paikka voidaan antaa jonossa seuraavalle. Maksuohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Aikataulu vuonna 2019:

3-7.6.          Hinta 195€
10-14.6.      Hinta 195€
17-20.6.      Hinta 165€