20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
egs - Espoon Golfseura

Haemme Caddiemastereita ajanvaraustehtäviin golfkaudelle 2020

Espoo Golf on moderni, mutta perinteitä kunnioittava golfyhteisö, jossa pelataan kahdella eri kentällä (Espoon Golfseura ja Gumböle Golf). Vuonna 2019 yhdistyimme hallinnollisesti Espoo Golfiksi ja yhteenlaskettu jäsenmäärämme ylitti jo 2800 golffaria. Toimimme ennakkoluulottomasti kahden eri seuran yhteistyönä, muodostaen yhden 36-reikäisen kokonaisuuden, tarjoten golfia lajiin tutustujista kilpapelaajiin. Nyt haemme yhteiseen tiimiimme iloisia asiakaspalveluun soveltuvia Caddiemastereita!

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työpaikan kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaamisjärjestelyt (puhelin ja internet), kilpailujen ja tapahtumien hoito sekä tulospalvelu, kassajärjestelmä ja tilitys, viestintä ja somen päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle, joka sijoittuu välille huhti – lokakuu, kentän aukiolosta riippuen. Töitä tehdään molemmilla kentillä, seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on 3-6/viikko ja päivittäinen työaika n. 5-9 tuntia klo 7-21 välisenä aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta, suomen- ja englanninkielen taitoa (ruotsinkielentaito on eduksi), sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Sijaintimme takia auton käyttö helpottaa oleellisesti työmatkojen sujuvuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen annika.ahokas@egs.fi. Hakuaika päättyy 29.2.2020, mutta paikat täytetään jo ennen hakuajan loppumista, mikäli sopivat henkilöt tehtävään löytyvät aiemmin. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja kotisivuiltamme ja tarvittaessa arkisin klo 10-14,  p. 044 9706063