7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
algo - Alastaro Golf

Loimaan K-Rauta Tour alkaa 2.6.2020

Hyvät pelaajat!

Ensi viikolla aloitamme 13 osakilpailun ja viikkoa kestävän Loimaan K-Rauta Tourin.
Tässä tietoa kilpailun kulusta ja säänöistä.

Kilpailun kesto; 2.6.-30.8.2020 välinen aika, 13 viikkoa yhteensä
Pelipäivät; Jokaisen viikon tiistai ja keskiviikko
Sarjat; Lyöntipeli (0-18,4 hcp), Pistebogey (18,5-36,0)
Tiit: Molemmissa sarjoissa voi valita pelattavan tiin ja se pitää ilmoittaa ennen kierrokselle lähtöä (naiset tii 49 – 58, miehet tii 49-61) Takatii 67 ei ole käytössä viikkokilpailuissa.
Kilpailuun ilmoittautuminen; Klubitalolle ennen kierrokselle lähtöä caddiemasterille, joka kirjaa osallistumisen ja pelattavan tiin.
Kilpailumaksu; Alastaro Golfin pelioikeuden omaava aikuinen 5€/kierros, juniori 2€/kierros ja vieraspelaajan kilpailumaksu 35€. Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä pankki- tai luottokortilla.
Tulokset; Kierroksen jälkeen pelaaja luettelee tulokset omasta kortista caddiemasterille. Mikäli kierroksen pelaa illalla ja klubitalo on jo sulkeutunut kierroksen päättymisen jälkeen, pelaaja ottaa kuvan kortista ja lähettää caddiemasterille info@alastarogolf.fi osoitteeseen.
Kilpailussa huomioitavat kierrokset; Jokaisen pelaajan 7 parhaan viikon tulokset huomioidaan kokonaistuloksissa order of meritissä.
Kierroksen uusiminen samalla viikolla; Pelaaja voi pelata useamman pelikierroksen saman viikon aikana välillä ti-ke. Jokainen kierros maksaa 5€ ja aina viimeksi pelatun kierroksen tulos jää voimaan vaikka olisi heikompi kuin edellinen kierros.
Viikottaiset tulokset; Tulokset julkaistaan Alastaro Golfin sivuilla kilpailukalenterissa aina torstaisin klo 14.00 mennessä ja päivitetään samalla order of merit sarjoittain.
Palkinnot; Molempien sarjojen viisi parasta pelaajaa palkitaan tourin jälkeen erikseen järjestettävässä palkintojen jaossa Loimaan K-Raudassa.

Tervetuloa mukaan tourille!

JA HEI, eikä siinä vielä kaikki………
JOKAINEN PELAAJA, JOKA ON OSALLISTUNUT VÄHINTÄÄN 7 OSAKILPAILUUN OSALLISTUU
Loimaan K-Raudan lahjakortin arvontaan, minkä arvo on 400 euroa.