20.–27.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][6]
KilpailuaSuomalaista
algo - Alastaro Golf

Kilpailuinfo 25.10 ja 1.11.2020 kinkkukilpailuihin

Hyvät pelaajat!

Kaudella 2020 iloksemme huomasimme, että kaikki syksyn kinkkukilpailut tulivat täyteen ennen kilpailukutsujen laatimista. Oletuksena on, että pelaajat siis tietävät jo perinteisesti minne ovat tulossa. Tässä kuitenkin muutama ohjeistus, jotta ei tule epäselvyyksiä kilpailuun tullessa:

Kilpailut pelataan sunnuntaisin : 25.10 ja 1.11

Lähdöt tiiltä 1. ja 10. johtuen tämän hetken koronatilanteesta (vältetään yhteislähtöjä ja isoja kokoontumisia)

Alustavat lähtöajat: klo 10.00 alkaen ; pakkastilanne voi venyttää lähtöjä kauden edetessä

Ilmoittautuminen ja maksu: Kilpailuun ilmoittaudutaan klubitalon yläkertaan caddiemasterille hyvissä ajoin ennen joukkueen lähtöä. Kilpailumaksu on Alastaro Golfin pelioikeuden omaavalta henkilöltä 15 euroa aikuinen/ 7,50 euroa juniori. Alastaro Golin jäsen ei pelioikeutta 30 euroa/pelaaja, vieraspelaajien kilpailumaksu on 40 euroa/henkilö.

Kilpailumaksu sisältää lounaan kierroksen jälkeen.

Pelimuoto ja pelattavat tiit: Pelimuotona on 4 hengen scramble ja naiset pelaavat tiiltä 49, miehet 54.

Säännöt:

 • Ryhmän tasoitus 10% muodostuu pelaajien yhteenlasketusta slopesta. Joukkueen pelitasoitus ei voi ylittää joukkueen jäsenen pienintä pelitasoitusta.
 • Jokainen lyö, paras pallo valitaan ja muut kolme pelaajaa nostavat omansa ylös.
 • Se kenen pallolla päätetään jatkaa, lyö aina ensin. Tämän jälkeen kolme muuta pelaajaa saavat asettaa pallonsa joka paikassa tuloskortin mitan verran alkuperäisen pallon paikasta. Pallon paikkaa ei saa parantaa.
  Mikäöli ensimmäinen lyö bunkkerista, kaikki lyö bunkkerista. Jos jatketaan raffista tai metsäsät niin kaikki pelaajat lyövät myös metsästä tai raffista.
 • Neljän hengen ryhmissä pelataan
 • Golfauton käyttö on sallittu pelaajalle vain lääkärintodistuksella. Säännön rikkomisesta joukkueen tulos mitätöidään.Voimassa oleva todistus pitää näyttää aina kilpailuun tultaessa.
 • Greenille tultaessa jos pelaaja puttaa pallon lähelle reikää, niin hän voi putata pallon kuppiin ja muuta yrittävät tämän jälkeen suoraan kuppiin. Tämä nopeuttaa peliä
 • Pelataan tasoituksellista lyöntipeliä, eli joikaiselta väylältä pitää tulla tulos.
 • 20 kinkkua jaetaan jokaisessa kilpailussa -> 4 parasta ryhmää palkitaan, erikoiskilpailut ja arpa.
  Kinkut saa heti mukaan kilpailusta, mutta toivotaan, että vain palkintosijoilla olevat jäävät odottamaan klubille tuloksia. Arvonnassa ovat mukana kaikki ne pelaajat, jotka eivät ole saaneet kilpailusta palkintona kinkkua.
 • Kilpailuajan ilmoittautumisen päättymisen jälkeen joukkue joutuu maksamaan kilpailumaksun kokonaisuudessaan. 25.10 kilpailun ilmoittautuminen päättyy 23.10 klo 18.00, 1.11. kilpailun ilmoittautuminen päättyy 30.10. klo 18.00.
 • Tuloskortit palautetaan kierroksen jälkeen caddiemasterille

Alastaro Golfin henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi pelaamaan kuivalle, lehdettömälle ja hyväkuntoiselle syyskentälle!

Tervetuloa!