17.–24.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][26]
KilpailuaSuomalaista
shg

Suur-Helsingin Golf

Kotoisa tähtiä kasvattava kenttä

Suur-Helsingin Golfilla on Pohjois-Espoossa kaksi täysimittaista 18-reikäistä kenttää, Luukki ja Lakisto. Molemmat kentät ovat mielenkiintoisia ja haastavia pelattavia keskellä kauneinta eteläsuomalaista maisemaa. Lakistoa ympäröivät vehreät kumpareiset pellot ja metsämaisema ja kentän ominaispiirre on sitä halkova puro ja vaihteleva maasto. Lakisto uudistettiin 18-reikäisenä kokonaisuutena 2010-2013. Miesten ja naisten lyöntipelin SM-kilpailut pelattiin Lakistossa 2015. Luukista löydät jo 1960-luvun lopulta perustetun kauniin ja monipuolisen golfkentän. Yli 30 vuoden aikana Luukin kenttä on kasvanut osaksi sitä ympäröivää luontoa ja kentän pelilliset ominaisuudet ovat vuosi vuodelta kiehtovammat. Maanantaisin Luukin kentällä pelaajille ei ole tasoitus- tai jäsenyysvaatimuksia.

Kentät

Lakisto, par 70

Lakisto sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Luukista, Vihdintien toisella puolella. Lakiston ylellisyys on julkinen liikenne, joka tuo golfarin kahdenkymmenen metrin päähän klubitalosta. Ota Helsingistä bussi numero 345 Espooseen!

Muodonmuutoksen kokenutta Lakistoa on tituleerattu pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmaksi kentäksi, Kenttä on vaihteleva, moni-ilmeinen ja tasokas. Jokaisella väylällä ja reiällä on oma luonteensa, minkä ansiosta pelaamisen ilo ei laannu kierroksen aikana hetkeksikään. Kun olet edellisen reiän pelannut, sinua odottaa seuraavalla jotain ihan muuta.

Lakistossa pelataan kumpuilevassa ja ilmeikkäässä maastossa. Kierroksen aikana avautuu paikoin huikeat ja avarat näkymät yli useiden väylien. Paikoin ollaan syvällä metsän rauhassa, piilossa muulta peliryhmiltä.

Lakiston klubialueen kruunu on terassi, jossa Lakiston henki kiteytyy. Terassilta avautuu huikeat näkymät takaysille. Päätösreiän kamppailua voi seurata miltei avauslyönnistä alkaen.

Luukki, par 71

Luukin kenttä sijaitsee pohjois-Espoossa, Vihdintien varrella. Kenttä on rakennettu Luukkaan ulkoilualueen kainaloon ja sen lähistöltä löytyy paikallisten suosima Kaitalammen uimapaikka.

Moni on rakastunut Luukkiin eikä syyttä! Kenttä on rakennettu alueen upeaa luontoa kunnioittaen ja sen tuntee kaikkialla. Tuloksena on puistomainen, helposti kuljettava ja kaunis kenttä. Pelillisesti Luukissa on juuri sopivasti vaihtelua, vaikeutta ja yllätyksiäkin.

Kenttä ei ole ainoa asia joka Luukin ystäviä miellyttää. Moni on tykästynyt mukavaan tunnelmaan, kotoisaan klubiin ja pihapiiriin, jossa kaikki on lähellä. Klubin terassilta voi siirtyä parilla askeleella harjoitusviheriölle ja chippitreeneihin. Rangelle on matkaa vain muutama harppaus. Lähtötiillekin kävelee klubilta alle minuutissa.

Seuran uutiset

Verkkokaupan tuotteet