12.– 19.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
lög

Löfkulla Golf

KAIKILLE AVOIN KENTTÄ ESPOOSSA

Löfkulla Golf on 9 reikäinen kenttä Espoon Ikean vieressä.

Kenttä tarjoaa haasteita eritasoisille pelaajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Kentällä pääsee pelaamaan kertamaksua vastaan tai 10-kortilla. Jokamieskentällä voi pelata ilman golfseuran jäsenyyttä tai green cardia. Omia golfmailoja ei välttämättä tarvita sillä varusteet voi vuokrata kentältä.

60 paikkaisella rangella voi harjoitella golf lyöntiä ja harjoitusviheriöllä puttausta. Löfkulla kentällä on 9 reikäinen minigolfrata joka tarjoaa hauskaa ajanvietettä koko perheelle. Cafe Löfkulla terasseineen palvelee päivittäin kentän asiakkaita.

Löfkulla Golf tarjoaa yksityisopetusta, alkeiskursseja aloittelijoista harrastepelaajiin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin.

Tervetuloa pelaamaan!

Kenttä

Löfkulla Golf, par 30

Kaikille avoin kenttä Espoossa

Löfkulla Golfin 9 kenttä tarjoaa haasteita eritasoisille pelaajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Kentällä pääsee pelaamaan kertamaksua vastaan ja golflajiin voi tutustua ilman green cardia. Rangella voi harjoitella golf lyöntiä ja harjoitusviheriöllä puttausta. Omia golfmailoja ei välttämättä tarvita sillä varusteet voi vuokrata kentältä.

Löfkulla Golf kentällä on koko perheen 9-reikäinen minigolfrata, joka tarjoaa vaihtelua ja haastetta perinteisiin minigolf-ratoihin verrattuna. Radalla pelaaminen tapahtuu huipputasoisella keinonurmimatolla jonka ominaisuudet vastaavat oikean viheriön nopeuksia.