- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
kyg

Kytäjä Golf

Maan parhaaksi valittu kokonaisuus

Hyvinkäällä sijaitseva Kytäjä Golf on valittu koko olemassa olonsa ajan Suomen parhaaksi kenttäkokonaisuudeksi. Sen ensimmäinen kenttä South East avattiin vuonna 2003 elokuussa. Kenttä sai heti pelaajien vilpittömät kiitokset ja kehut, vastaavaa ei Suomessa olla aiemmin nähty.
South East on leveä, mutta vaativa ja visuaalisesti kaunis kenttä. Voimakkaat kentänmuodot sekä valkoinen bunkkerihiekka antavat erityisen visuaalisen ilmeen kentälle. Etuysillä korkeuseroja on enemmän, usein lyödään tiiltä alaspäin ja lähestytään viheriötä ylöspäin, mikä omalta osaltaan lisää kentän haastavuutta. Takaysillä kuljetaan Kytäjärven välittömässä tuntumassa, väylät 14 ja 18 aivan vesirajaa hipoen. Kenttä on nykystandardien mukaisesti erittäin pitkä, tosin neljästä eri tiivaihtoehdosta löytyy jokaiselle sopiva tii pelata.
Kytäjän toinen kenttä, North West on luonteeltaan lempeämpi. Griinien ja bunkkereiden muotoilu on neutraalimpaa tehden lähipelistä aavistuksenomaisesti helpomman. Pituutta kuitenkin löytyy suurin piirtein saman verran kuin sisarkentältä. North West kulkee aluksi avoimessa peltomaisemassa siirtyen välillä kallioiden reunustamille näyttäville metsäväylille. Saavuttaessa väylän 17 takatiin avauslyöntipaikalle, menettää pelaaja viimeistään sydämensä Kytäjälle; edessä avautuva maisema jopa 35 metriä alempana on huima.

Seuran uutiset

Verkkokaupan tuotteet