Seuraesittely - Golfpiste.com

25.1.–1.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[4][5]
KilpailuaSuomalaista
hieg

Hiekkaharju Golf

Koe luonnon rauha keskellä Vantaata

Hiekkaharju Golf tarjoaa peliisi erinomaiset puitteet avarin jokimaisemin luonnon helmasta, kuitenkin kaupungin keskeltä vertaansa vailla olevin liikenneyhteyksin – meille pääset vaikka lähijunalla! Haluamme luoda mieleenpainuvia golfkokemuksia vasta-alkajille ja konkareille sekä kentällä että sen ulkopuolella, sillä meille on tärkeää, että yhä useampi kokisi golfin ilon! Löydät Hiekkaharjusta myös kattavat opetuspalvelut, joiden avulla otat uuden lajin haltuun tai kehityt golfaajana entisestään.

Yhdeksän reiän kenttämme Pitkä Ysi sekä sen vierestä löytyvä puistomainen Kehä-6 tarjoavat haasteita ja elämyksiä kaikentasoisille pelaajille aloittelijasta konkariin. Harjoittelemaan pääset aivan klubitalomme vierestä löytyvälle lähipelialueelle ja rangelle – ja talviaikaan upouuteen talvihalliimme. Pukuhuoneiden lisäksi löydät meiltä bägikaapit välineiden säilytykseen.

Tervetuloa myös nauttimaan virvokkeista ja keittiömme antimista aurinkoiselle terassillemme. Järjestät tiloissamme myös ikimuistoiset yritystilaisuudet tai yksityiset juhlat.

Nähdään kentällä!

Verkkokaupan tuotteet