Seuraesittely - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
argc

Archipelagia Golf Club

Pitkä pelikausi saaristossa

Archipelagia Golf tarjoaa golfia ja pelielämyksiä kaiken tasoisille harrastajille, Turunmaan saaristossa, Paraisilla. Kosti Kurosen suunnittelema kenttämme sijoittuu vaihtelevaan, luonnonkauniiseen pelimaastoon, jossa avoimet peliväylät vaihtuvat metsäväylien pelitunnelmaan. Peliin tarjotaan monipuolisuutta tiipaikkojen pituudella aina pelaajien taitotasojen mukaan.

Kentän eteläinen sijainti tekee pelikaudesta yhden Suomen pisimmistä ja Paraisille on helppo tulla joko maitse tai meritse. Erinomaiset harjoitusalueet ovat myös meidän valttimme; niillä viihtyvät tulevat ja jo golfaavat pelaajat. Laajalta harjoitusalueelta löytyy rangen lisäksi lyhytkenttä, par 3-kenttä, joka on kaikkien käytössä ja josta saa hyvän tuntuman pelin. Golf on meillä ympärivuotinen; harjoituksissa kesällä kentällä ja talvella hallissa harjoittelee useita eri treeniryhmiä. Padelkenttä ja frisbeegolfradat tuovat erinomaisen lisän sporttiseen ilmapiiriimme.

Arvostamme kauniisti hoidettua kenttäämme ja tiedäthän, että meilläkin toimitaan ympäristöystävällisesti. Klubitalo ravintoloineen sekä puku- ja saunatiloineen täydentävät onnistuneen pelipäivän ja ovat kaikkien asiakkaidenkäytössä.
Me opastamme ryhmiä ja kutsumme kaikki kokeilemaan golfia: vain maila ja muutama pallo – ja sinunkin vapaa-aikasi täyttyy ihanista pelionnistumisista kauniissa ympäristössä.

Verkkokaupan tuotteet