Myydään: Keimola Golf D-osake. 60 pelippua / 2 kausipelioikeutta.Tee tarjous.

0 €

D-osake on paras ratkaisu yhden pelaajan käytön lisäksi esimerkiksi perheelle, järjestölle, kaveriporukalle tai yrityskäyttöön. Voit käyttää 60 pelippua /-päivää haluamallasi tavalla. Saat helposti ylimääräiset liput myytyä kustannukset kattavaan hintaan. Sinun ei tarvitse myöskään tietää keväällä kuinka paljon tulet pelaamaan kauden aikana. Teet päätöksesi kesän kuluessa ja myyt tarpeettomat pois. Yhden pelaajan käytössä rahoitat osan omasta pelaamisesta myymällä ylimääräiset peliliput ja oma kierroskustannuksesi on vieläkin edullisempi, jopa nolla euroa jos pelaat vain vähän.

Keimolassa on hyvä osakkaan oikeudet suojaava yhtiöjärjestys. Yhtiö on myös velvoitettu lunastamaan osake osakkaan niin halutessa. Keimola osake ei näin ollen päädy hämärämiehille aiheuttaen ongelmia osakkaille. Yhtiön hallituksessakin mukana olleena saat minulta tarvittaessa lisätietoja.

Velaton osake joka myydään kauden 2018 vastikkeet maksettuina. 2018 pelioikeudet on lunastettu pelilippuina. Voit myös tehdä tarjouksen osakkeesta ja haluamastasi määrästä pelilippuja.

2 x 30 pelilippua, 2 x kausipelioikeus, tai kausipelioikeus ja 30 pelilippua.

Lisätiedot

  • Kategoriat: Osakkeet
  • Ilmoitusaika: 17.4.2018, 11:04
  • Sijainti: Uusimaa, Tuusula
  • Seura: Keimola Golf — Keimola Golf Club Oy
  • Osaketyyppi: D-osake

Ilmoittajan tiedot ja yhteydenotto

  Ilmoita asiaton ilmoitus

Ilmoita asiattomasta ilmoituksesta


Jos ilmoitus ei ole Golfpiste.com:n sääntöjen mukainen tai on mielestäsi muuten asiaton, voit ilmoittaa siitä meille oheisella lomakkeella. Mikäli haluat, että olemme yhteydessä sinuun, ole hyvä ja jätä myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.