- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Podcast

Timo Rauhala arvioi Kisaviikko-podcastissa suomalaisten lähtökohdat Abu Dhabin huippukisaan

Näissä maisemissa Mikko Korhonen ja Kalle Samooja avaavat kautensa 2020. Kuva: Getty Images.

Miltä näyttää Suomen ykkösketjun tekeminen joululomien jälkeen? Entä miten Arabiemiraateissa suhtaudutaan Iranin ja USA:n väliseen konfliktiin? Kuuntele podcast, niin tiedät.

Timo Rauhala kantoi päävastuun Suomen miesten ykkösketjun kauteen valmistavan Dubain leirin ohjelmasta. Kisaviikko-podcast palasi eetteriin ja otti heti alkajaisiksi yhteyden Rauhalaan, jonka mukaan leiri sujui kaikin puolin suunnitellusti.

”Tämä oli erikoinen leiri, melkein kokonaan mentiin yksilölinjalla. Yhteisiä treenihetkiä oli vain muutama. Kaikki tulivat niin eri lähtökohdista, ettei ollut mieltä tehdä yhdessä. Pelaajille tuo malli oli nyt paras mahdollinen”, Rauhala kertoo.

Dubaista suomalaiset ovat jo siirtyneet Abu Dhabiin, jossa Kalle Samooja ja Mikko Korhonen käynnistävät kautensa seitsemän miljoonan dollarin arvoisessa Rolex Series -kisassa. Viime viikolla kisannut Tapio Pulkkanen on kisan kolmas suomalainen ja Dubain treenileiriltä Abu Dhabin kisan karsintoihin suunannut, ja niistä paikan kisaan napannut Roope Kakko täydentää pakan.

Sinivalkoisten taustajoukoissa vaikuttaa Abu Dhabissa myös Mikko Ilonen. Ilonen toimii jatkossa entisen manageritoimistonsa, Sportyardin, palkkalistoilla ja pitää huolta siitä, että yrityksen asiakkailla, joihin myös Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja lukeutuvat, on kisatilanteessa kaikki mahdollinen tuki.

Rauhala arvioi haastattelussa myös sitä, miten suuri merkitys Mikko Ilosen mukana ololla on. Tästä on hyvä käynnistää kausi 2020!

Lue seuraavaksi: Mikko Ilonen Pulkkasen ja Samoojan taustavoimaksi vanhan manageritoimistonsa palkkalistoille

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje