15.–22.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Podcast

Pelataanko Ryder Cup tyhjille katsomoille ja huomioidaanko majorit rahalistoilla?

Heini Haapala aikoo paketoida golftietämyksensä kansiin ja kirjoittaa kirjan golfopetuksesta.

Podcastissa kerrataan kilpagolfin uusimmat käänteet. Heini Haapala kertoo podcastin vieraana kirjaprojektistaan ja golfopetuksen tilasta koronan aikaan.

PGA Tour aikoo käynnistää kilpailunsa jo kesäkuussa. Kausi on kuitenkin päättymässä syyskuussa, vain viikkoa alkuperäistä aikataulua myöhemmin. Sen jälkeen suunnitellaan pelattavan kaksi majoria, sitä ennen vain yksi.

Käytännössä tilanne on siis se, että kausi 2021 voi olla kuuden majorin kausi. Tai sitten ei: huippugolfin johtoelimillä riittää visaisia kysymyksiä ratkaistavanaan.

LPGA Tour havittelee palaavansa kentille samaan aikaan PGA Tourin kanssa, mutta eurooppalaiset kiertueet eivät käynnistä koneitaan ennen heinä-elokuun vaihdetta.

Podcastissa vierailijana puhelimen välityksellä Golflehden opetusjuttuja kirjoittava Heini Haapala. Golfopettajana työskentelevä Haapala on ehtinyt kypsytellä keväällä pitkäaikaista haavettaan golfopetukseen keskittyvän kirjan kirjoittamisesta, ja päättänyt kirjoittaa teoksen, jos ei ensi jouluun mennessä, niin ainakin äitienpäiväksi 2021.

Kuuntele Heinin mietteet kirjasta ja koko podcast!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje