Nyt korjataan golf! - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Podcast

Nyt korjataan golf!

Pidä itsesi poissa Golfpisteen podin mustalta listalta ja ota Ian Poulterista mallia: muista korjata pallosi alastulojälki viheriöltä. Kuva: Getty Images

Mikä kanssapelaajien tekemisessä saa pulssin kohoamaan? Onko kentän avausreiällä merkitystä? Podissa pohditaan, mikä golfissa on pielessä.

Golf on hieno laji, mutta täydellinen se ei ole. Niin lajissa kuin kanssapelaajissakin on olemassa ominaisuuksia ja elementtejä, jotka herättävät ärtymystä monissa. Tietyt piirteet ovat niin tunnistettavia, että pahennusta herättävien arkkityyppien keksiminen ei ole kovinkaan hankalaa.

Golfpisteen podcastissa keskusteltiin näistä aiheista, eli pöydälle iskettiin kaksi kolmen kohdan listaa siitä, mikä golfissa on pielessä.

Miten on, tunnistatko ja tunnustatko hitaasti pelaavan, liikaa kiirehtivän tai omasta pelistään sekä kentän kunnosta valittavan golfarin tuottavan sinulle ärsytystä kentällä? Miten suhtaudut avausväylään, joka lyö sinut polvillesi takuuvarman tuplabogin muodossa? Monennenko harjoitussvingin kohdalla pelikaveri alkaa nyppiä?

Entä kestääkö pelihuumorisi vikisemättä paikkaamattomat alastulojäljet viheriöillä ja huonosti haravoidut bunkkerit?

Podissa asiaa myös maamme amatöörigolfin nykytilasta ja pieni katsaus tulevaan, eli ensi viikolla pelattaviin The Openiin ja Gant Openiin.

Mikä sinua golfissa pännii? Mikä epäkohta kaipaa korjaamista? Kommentoi jutun alle!

Linkki uusimpaan podcastiin alla. Löydät pätkän tuttuun tapaan myös Spotifysta.

Golfpiste Podcast · #125 – Nyt korjataan golf! Eli mikä lajissamme on pielessä?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje